Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Vaadimme megafonin takaisin kannattajakatsomoon
KHL:n asettamaa megafonikieltoa on koitettu kumota yhdessä Jokereiden kanssa siinä kuitenkaan onnistumatta.

Eteläpäädyn capot ovat käyttäneet megafonia päädyssä yli 10 vuotta ilman ongelmia, joten kiellolle on vaikea ymmärtää perustetta. Viimeisen kotipeliputken aikana huomattiin miten hankala Arenan kokoisen hallin päätyä on johtaa ilman megafonia, kun ohjeistukset ja chäntit eivät kuuluneet kunnolla edes paikattoman kannattajakatsomon yläriveille. Megafoni on ollut ainoastaan Jokereiden hyväksymien edustajien käytössä ja pelisäännöt megafonin käyttöön ovat selvät. Megafonin puuttuminen vaikuttaa suoraan hallin tunnelmaan ja pitkällä aikavälillä myös katsojamääriin, joten megafonin palauttaminen capoille on kaikkien edun mukaista.

Tänään 6.10. kotiottelussa Medvescak Zagrebia vastaan Eteläpääty järjestää mielenilmauksen megafonikieltoa vastaan. Mielenilmauksen yhtenä osana on kannattajakatsomon tyhjennys ensimmäisessä erässä pelikellon näyttäessä lukemia 10:00. Toivomme kaikkien päädyssä olevien osallistuvan mielenilmaukseen. Toiseen erään palaamme katsomoon ja kannustamme punakeltaiset kotivoittoon. Mielenilmaukseen osallistuvat voivat katsoa avauserän lopun käytävältä limpparin tai stoben äärestä näytöltä, joten kyseessä ei ole iso uhraus. Hiljainen ja tyhjä kannattajakatsomo on tulevaisuus mikäli megafonikieltoa ei kumota, joten päättäjille on näytettävä miltä tunnelma ilman kannattajapäätyä näyttää.

Jokerit ovat tietoisia tulevasta mielenilmauksesta ja ymmärtävät täysin miksi se tehdään ja ettei mielenilmaus ole suunnattu seuraa tai KHL-liigaa vastaan. Mielenilmauksen ainoa syy on typerän ja turhan säännön vastustaminen mille ei löydy yhtään järkevää perustetta.

Nähdään tänään hallilla, tehdään lyhyt ja ytimekäs mielenilmaus ja kannatetaan Stadin ykköset voittoon.
Julkaistu: 06.10.2014 - 08:50:21
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 23 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0149s