Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Jäsenasiat - Eteläpääty ry hallituksen esittely
Kausi 2014-2015

Eteläpääty ry:n virallinen vuosikokous järjestettiin Hartwall Arenalla tiistaina 26.8.2014. Kokouksen esityslistalla oli katsaus edellisen kauden tapahtumiin, kauden taloudellinen yhteenveto sekä tietysti uuden hallituksen valinta. Vaihtuvuutta oli muutama henkilö, pois jäivät Tuomas Eloranta, Kati Lehvonen, Ville Kekäläinen, Teemu Lehtinen ja Joni Hasanen. Kiitokset kaikille suuresta tehdystä työstä Eteläpäädyn eteen!

Uusina hallitukseen tulivat valituiksi Stefan Sirkiä, Patrik Johansson, Mikko Sirviö, Paavo Porkka ja John Ehrnstén . Puheenjohtajan nuijaa heiluttaa jatkossa Mikko Saksanen ja varapuheenjohtajana toimii Stefan Sirkiä. Talousvastaavaksi valittiin Kimmo Virtanen ja sihteeriksi Tiia Lehtonen.

Hallituksen jäseniin saa parhaiten yhteyden sähköpostitse () tai soittamalla illalla yhdistyksen puhelimeen (044-0999889). Myös Jokerifanit.netin yksityisviestillä tavoittaa auttavan hallituslaisen. Käymme kaikki myös säännöllisesti Jokereiden kotipeleissä, joten rohkeasti nykäisemään hihasta jos ilmenee kysymyksiä tai epäselvyyksiä! Fanitiski sijaitsee #91-Storen vieressä katsomon 105 kohdalla.

Hallituksen jäsenet esittelevät itsensä lyhyesti:


Mikko Saksanen (mikkosaksanen):
Moikka, olen Mikko 26 v. Vantaalta. Tämä on minun toinen kauteni hallituksessa ja tällä kertaa uudet haasteet odottavat Eteläpääty ry:n puheenjohtajana. Matseissa käymisen aloitin siinä 90-luvun alussa pari vuotiaana. Oikeestaan koko Noordiksen loppuajan kävin lähestulkoon kaikissa matseissa, ja Areenalle siirryttyä olin muutaman vuoden toimitsijana A-junnujen SM-liigassa Jokereiden peleissä ja kävin katsomassa kaikki pääkaupunkiseudun pelit. Muutaman vuoden tauon jälkeen hommasin muutaman vuosi takaperin taas kausarin ja Eteläpäädyssä on tullut pyörittyä. Yhdistyshommia on tullut tehtyä opiskelijapuolella enemmänkin. Kaiken maailman designer, maalaus ja kuvaus hommia nykyään puuhailen. Tutuksi tulen varmasti vierasmatkoilla ja kotona!


Stefan Sirkiä (sirkia):
Stefu, 39v Stadista. Oikea joukkue tuli valittua vaahtosammuttimen kokoisena -83 finaalisarjassa. Finaalisarjan aiheuttamista traumoista en ole toipunut vieläkään, mutta kasarin lopulla divarivuosina löysin itseni katsomosta jokaisessa kotimatsissa. Koko 90-luku tuli käytyä paljon matseissa, mutta 2000-luvun puolella oli duunikiireitä ja matseissa tuli käytyä harvemmin. 2000-luvun loppupuolella ulkomailla asuessani matseja tuli seurattua lähinnä netistä, mutta Suomeen palattuani löysin itseni taas matseista, päädystä ja lähes kaikilta EP:n järjestämistä vierasmatseista. Jatkossakin minut löytää niin Arenalta, vierasmatkoilta kuin SoMe:sta. Tervetuloa moikkaamaan.


Kimmo Virtanen (Kennel):
Ikä ylitti jo kolmen kymmenen ja katsomossakin on tullut pyörittyä kohta 25 vuotta. Puheenjohtajakauden huolet on nyt jätetty taakse, mutta edessä kahdeksas vuosi hallituksessa. Viimeaikojen muina aktiviteetteina höpötys Narriradion vakiopanelistina ja seurahistorian koluaminen JokeriWikin muodossa.


Tiia Lehtonen (ParasTiia)
Terve, oon Tiia 33 v. Vantaalta. Katsomoon taisin päätyä ensimmäisen kerran äidin kanssa vuonna -92 ja sille tielle sitten jäänyt. Nyt toista kautta hallituksessa. Nähdään matseissa ja westissä!


Markus Virtanen (Mabo)
Kolmatta kautta hallituksessaan aloitteleva 28-vuotias espoolainen. Reilu parikymmentä vuotta on matseissa tullut pyörittyä, joten varmasti melko tuttu naama monelle ainakin Eteläpäädyssä ja vierasreissulla pyörineelle. Tuleva kausi tulee henkilökohtaisella tasolla poikkeamaan aikaisemmista, kun lähden etäedustamaan Eteläpäätyä lounais-Saksaan ainakin ensimmäisen puolen vuoden ajaksi. Vaikka fyysinen preesenssini puuttuukin, sosiaalinen media ja nettistreamit mahdollistavat seuraamisen ja aktiivisen osallistumisen Jokereiden ja yhdistyksen ympärillä.

Mikko Sirviö (taigeri)
Olen Mikko Sirviö, 24wee joka on seurannut jokruja 18-vuotta. Ensimmäisen kausarini omistin joskus aikoinaan nördiksellä kun siskon mies pakotti matseihin. En ole päässyt aikaisemmin paljon pelireissulle, johtuen aikaisemmasta baarimikon ammatistani mutta nyt kun on arkityö niin pääsen olemaan paljon enemmän toiminnassa mukana. Nyt ku on tässä hallituksessa ni yritetään saada porukasta semmosta kivaa yhteisöä jonne on aina kiva tulla. P.S Sporttiset mimmit, ottakee yhteyttä.

Patrik Johansson (Pate)


Paavo Porkka (darby)
Hei! Olen Paavo Porkka, 29-vuotias vahvasti espoolaistunut haminalainen, joka on seurannut punakeltaisia sotureita jo 90-luvun alkupuolelta lähtien. Matseissa tuli alunperin, etäisestä suhteesta johtuen, käytyä hieman harvakseltaan, mutta myöhemmin viimeisen kymmenen vuoden jälkeen mun toilailuista on saanut nauttia niin Arenalla kuin vierasmatkoilla. Liityin innolla mukaan uudistuneeseen hallitukseen, sillä haluan jatkossa olla mukana kehittämässä ja varmistamassa Jokerifanien tiiviin yhteisön jatkuvuutta, varsinkin näiden suurten muutosten aikana. Nähdään ainakin kotimatseissa ja toivottavasti usein järjestyvillä vierasmatkoilla!

John Ehrnstén (©Jke™)
Kolmas kerta hallituksen kuvioissa toden sanoo. Tällä kertaa tosin varajäsenen roolissa. 29 vuotias ensimmäisen polven Stadilainen Jokerifani. Fanikatsomossa ollaan viihdytty sitten kauden 99-00 jonka jälkeen kutakuinkin ollaan oltu joka kausi mestoilla. Lyhyt virsi kaunis vaikka kirjoittaja sitä ei ehkä olisikaan, nähdään matseissa olivat ne sitten kotona taikka vieraissa.

/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gifJokerifanit.netin ja yhdistyksen yhteystiedot
Julkaistu: 28.09.2014 - 22:10:09 | Päivitetty: 13.10.2014 - 12:37:42
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 22 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0606s