Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Jäsenasiat - Eteläpääty ry hallituksen esittely
Kausi 2013-2014

Eteläpääty ry:n virallinen vuosikokous järjestettiin Hartwall Areenalla tiistaina 6.8.2013. Kokouksen esityslistalla oli katsaus edellisen kauden tapahtumiin, kauden taloudellinen yhteenveto sekä tietysti uuden hallituksen valinta. Vaihtuvuutta oli muutama henkilö, pois jäivät Laura Eskman, Jarmo Lyttinen ja Rami Suomalainen. Kiitokset kaikille suuresta tehdystä työstä Eteläpäädyn eteen!

Uusina hallitukseen tulivat valituiksi Joni Hasanen, Tiia Lehtonen ja Mikko Saksanen. Puheenjohtajan nuijaa heiluttaa tulevallakin kaudella Kimmo Virtanen ja varanaisena Kati Lehtonen. Talousvastaavaksi valittiin Ville Kekäläinen ja sihteerinä jatkaa Teemu Lehtinen.

Hallituksen jäseniin saa parhaiten yhteyden sähköpostitse () tai soittamalla illalla yhdistyksen puhelimeen (044-0999889). Myös Jokerifanit.netin yksityisviestillä tavoittaa auttavan hallituslaisen. Käymme kaikki myös säännöllisesti Jokereiden kotipeleissä, joten rohkeasti nykäisemään hihasta jos ilmenee kysymyksiä tai epäselvyyksiä! Fanitiski tulee ensi kaudelle sijaitsemaan Ravintola Power Playn kulmilla katsomon 102 kohdalla.

Hallituksen jäsenet esittelevät itsensä lyhyesti:

Kimmo Virtanen (Kennel):
29-vuotias ihme Espoosta. Katsomossa olen viihtynyt aivan 90-luvun alusta ja aktiivisessa fanitoiminnassa olen ollut mukana kohta lähemmäs kymmenen vuotta ensin yhdistyksen kuvaajana ja sittemmin hallituksessa. Ennen nykyistä puheenjohtajuuskautta ehdin jo toimia samassa virassa pari vuotta sitten.

Kati Lehvonen (Rose):
Olen Kati 37v Vuosaaresta. Jokerit valloitti sydämeni 90-luvun alkupuolella. Eteläpääty ry hallituksessa minulla alkaa nyt kuudes kausi, olisiko tämä se viimeinen... Nähdään Eteläpäädyssä ja vierasmatkoilla!

Ville Kekäläinen (Kekkis):
Olen Ville, 28-vuotias jokerifani Tuusulasta. Fanitus alkoi jo vaahtosammuttimen kokoisena, eikä laantumisen merkkejä ole näkyvissä. Peleissä on tullut käytyä ddr-aikoinakin, Areenalle tuli hankittua kausikortti katsomoon 103 ekaa kertaa kaudelle 2005-06, samasta paikasta minut löytää tulevallakin kaudella. Hallitustyössä olen ollut mukana lokakuusta 2009 asti, kiitos luottamuksestanne alkavan kauden suhteen, yritän parhaani mukaan olla sen arvoinen!

Teemu Lehtinen (Diizei):
Olen Teemu, 29v Tuusulan perämetsästä. Kolmas kausi Eteläpäädyn hallituksessa on alkamassa ja toivottavasti kolmas kausi toden sanoo. -93 oli elämäni kannalta paha vuosi, silloin hurahdin uskoon, joka tänäpäivänä kantaa punakeltaista väriä. Minut tulet näkemään useilla reissuilla sekä toki Eteläpäädyssä tulevalla kaudella. Lupaan tehdä parhaani jotta katsomokulttuuri Eteläpäädyssä ja Suomessa yleensä kehittyisi toivottavaan suuntaan!

Tuomas Eloranta (Tuomas™)
Tuomas, 34v, Stadi. Jokerihistoriani alkaa 1980-luvun loppupuolelta kun punakeltaiset veivät sydämen. Nuoruus tuli vietettyä Itä-Helsingissä niin vaihtoehtoja ei oikeastaan edes ollut, enkä ole hetkeäkään katunut. Monessa on tullut Jokereiden kanssa oltua mukana ja toivottavasti näin on jatkossakin. Hienoja hetkiä, hienoja muistoja. Aiemmin on tullut oltua viitisen vuotta Eteläpääty ry:n edeltäjän JF-Club ry:n hallituksessa jossa lopetin 2007, sekä lisäksi jokerifanit.netin päätoimittajana nyt kymmenkunta vuotta. Viime vuosina olen duunaillut mm. Eteläpäädyn videokoosteita ja auttanut milloin missäkin kannattajatoimintaan liittyvässä asiassa. Pääsyy paluuseen hallitukseen vuonna 2012 oli se, että halusin taas päästä vaikuttamaan paremmin Jokerikannattajien asioihin ja viedä vauhdilla kasvavan Eteläpäädyn toimintaa eteenpäin. Mut löytää niin Areenalta, vierasmatkoilta kuin Facebookistakin. Tervetuloa moikkaamaan!

Tiia Lehtonen (ParasTiia)
Terve, oon Tiia 32 v. Vantaalta. Katsomoon taisin päätyä ensimmäisen kerran äidin kanssa vuonna -92 ja sille tielle sitten jäänyt. Tässä muutaman viimeisen kauden aikana tullut EP:n hallituksen jäsenet tutuksi niin ajattelin, että miksipä en kantaisi omaa korteani kekoon. Kokemusta yhdistystoiminnasta on kertynyt myös jalkapallojoukkueen pyörittämisestä. Nähdään Areenalla, Westissä ja vierasmatkoilla.

Markus Virtanen (Mabo)
Markus, 27v Espoosta. Matseissa on tullut pyörittyä koko perheen voimin 90-luvun alkupuolelta, joten kauheasti ei ollut vaihtoehtoja sille mitä joukkuetta alkaisi kannattaa. Kun fanikatsomo 2000-luvulla siirrettiin eteläpäätyyn, päätimme myös veljeni kanssa sinne siirtyä, eikä pois ole tullut lähdettyä. Vuodet vaihtuu, rakkaus syvenee, tälläkin kaudella olen läsnä vähintäänkin lähes jokaisessa kotipelissä ja niin monessa vierasottelussa kuin suinkin mahdollista. Lähdin mukaan hallitukseen siksi, että vahvassa nousussa olevaa katsomokulttuuriamme saataisiin edistettyä jatkossakin.

Joni Hasanen (Elekaz):
Moi, olen Joni ja pidän majaani Helsingissä. Oma "ura" taisi alkaa joskus 2000-luvun vaihteessa, kun fanikatsomo sijaitsi vastakkaisessa päädyssä ylhäällä. Viime vuosina aikaa on riittänyt vähän enemmänkin rakkaalle ja muutenkin tullut oltua vähän aktiivisempi katsomossa. Kun tuossa napsahti nakki uuden sivuston toteuttamisesta niin koin aika luonnolliseksi hypätä piiriin mukaan. Jos on jotain sanomista niin sopii tulla sanomaan.

Mikko Saksanen (mikkosaksanen)
Moikka, olen Mikko 25 v. Vantaalta. Matseissa käymisen aloitin siinä 90-luvun alussa pari vuotiaana. Oikeestaan koko Noordiksen loppuajan kävin lähestulkoon kaikissa matseissa, ja Areenalle siirryttyä olin muutaman vuoden toimitsijana A-junnujen SM-liigassa jokereiden peleissä ja kävin katsomassa kaikki pääkaupunkiseudun pelit. Muutaman vuoden tauon jälkeen hommasin pari vuotta sitten taas kausarin ja Eteläpäädyssä on tullut pyörittyä. Yhdistyshommia on tullut tehtyä opiskelijapuolella enemmänkin. Kaiken maailman designer, maalaus ja kuvaus hommia nykyään puuhailen. Tutuksi tulen varmasti vierasmatkoilla ja kotona!

/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gifVuosikokouksen materiaaleihin voi tutustua täällä
/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gifJokerifanit.netin ja yhdistyksen yhteystiedot
Julkaistu: 16.08.2013 - 22:35:18
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 24 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0549s