Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Jäsenasiat - Eteläpääty ry:n liittymistarjous 2013

Nyt viimeistään kannattaa liittyä faniyhdistykseen

Pudotuspelit alkavat ja Jokerit pääsee lähtemään pleijareihin parhaista asemista yli kymmeneen vuoteen. On varmaa, että viimeistään finaaleissa tulevat vierasmatkaliput olemaan haluttua tavaraa. Niinpä Eteläpääty ry:n jäsenillä tulee olemaan etuosto-oikeus yhdistyksen halutuimmille vierasreissuille.

Tarkennamme yksityiskohtia myöhemmin, mutta todennäköisesti ainakin mahdolliseen neljänteen finaalipeliin (lauantaina 20.4.) tulee jäsenillä olemaan vuorokausi aikaa ilmoittautua ennen yleistä myyntiä. Tähän järjestelyyn joudutaan turvautumaan, koska etenkään pienimmät liigapaikkakunnat eivät välttämättä pysty järjestämään riittävästi lippuja kaikille halukkaille.

Lisäksi yhdistyksen jäsenet saavat tuntuvan (yleensä 10€) alennuksen fanireissuista ja Eteläpääty-tuotteista, sekä muita etuja, joista voit lukea lisää täältä. Pudotuspelien kunniaksi on lähiviikkoina tulossa uusia Eteläpääty-tuotteita, mm. erilaisia T-paitoja sekä huppareita. Jäsenille siis myös näihin hyvät alennukset.

Kampanjatarjous

Runkosarjan viimeisessä kotipelissä tiistaina 12.3. ja kevään ensimmäisessä puolivälieräottelussa keskiviikkona 20.3. jäseneksi liittyvät saavat 20 euron hintaan sekä loppukauden jäsenyyden, että vapaavalintaisesti joko Eteläpääty-kaulaliinan tai -pipon. Tarjous on voimassa kuitenkin vain niin kauan, kuin kyseisiä tuotteita riittää.

Jäsenyyden hinta normaalisti 17€, kaulaliinan hinta yhdistykseen kuulumattomille 20€ ja pipon 17€. Jäsenyys kattaa tämän kauden ja kesän.

Liittyminen tapahtuu fanitiskillä katsomon 105 sisäänkäyntiä vastapäätä. Mikäli haluat nopeuttaa käsittelyä, tulosta ja täytä itsellesi tästä lomake valmiiksi.

Huomaathan, että fanitiskillä kelpaa ainoastaan käteinen!

Mikäli et pääse paikan päälle, voit liittyä jäseneksi tavalliseen tapaan myös netissä (tällöin kaulaliina-/pipotarjous ei ole voimassa). Liittymisohjeet täältä.

Muistathan liittyä myös pudotuspelien maksuttomalle tekstiviestikanavalle.
Julkaistu: 11.03.2013 - 13:36:40 | Päivitetty: 11.03.2013 - 14:37:03
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 22 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.1214s