Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Jäsenasiat - Eteläpääty ry hallituksen esittely
Kausi 2012-2013

Eteläpääty ry:n virallinen vuosikokous järjestettiin Hartwall Areenalla tiistaina 7.8.2012. Kokouksen esityslistalla oli katsaus edellisen kauden tapahtumiin, kauden taloudellinen yhteenveto sekä tietysti uuden hallituksen valinta. Vaihtuvuus oli pientä, pois jäivät entinen puheenjohtaja Tiina Hutri, talousvastaava Janne Pyykkö sekä varajäsen Janne Tähkä. Kiitokset kaikille suuresta tehdystä työstä Eteläpäädyn eteen!

Uusina hallitukseen tulivat valituiksi Tuomas Eloranta, Laura Eskman ja Markus Virtanen. Puheenjohtajana ennen Tiina Hutria ollut Kimmo Virtanen palasi nuijan omistajaksi ja talousvastaavaksi siirtyi Jarmo Lyttinen.

Hallituksen jäseniin saa parhaiten yhteyden sähköpostitse () tai soittamalla illalla yhdistyksen fanipuhelimeen (044-0999889). Myös Jokerifanit.netin yksityisviestillä tavoittaa auttavan hallituslaisen. Käymme kaikki myös säännöllisesti Jokereiden kotipeleissä, joten rohkeasti nykäisemään hihasta jos ilmenee kysymyksiä tai epäselvyyksiä!

Hallitus 2012-2013 [Rami Suomalainen puuttuu kuvasta]
Hallitus 2012-2013 [Rami Suomalainen puuttuu kuvasta]

Hallituksen jäsenet esittelevät itsensä lyhyesti:

Kimmo Virtanen (Kennel):
29-vuotias ihme Espoosta. Katsomossa olen viihtynyt aivan 90-luvun alusta ja aktiivisessa fanitoiminnassa olen ollut mukana kohta lähemmäs kymmenen vuotta ensin yhdistyksen kuvaajana ja sittemmin hallituksessa. Ennen nykyistä puheenjohtajuuskautta ehdin jo toimia samassa virassa pari vuotta sitten.

Kati Lehvonen (Rose):
Olen Kati 36v Vuosaaresta. Jokerit valloitti sydämeni 90-luvun alkupuolella. Eteläpääty ry hallituksessa minulla alkaa nyt viides kausi, olisiko tämä se viimeinen... Nähdään Eteläpäädyssä ja vierasmatkoilla!

Jarmo Lyttinen (Johtaja Lyttinen):
Moi! Olen Jarmo, 21v jätkä Stadista. Mulla alkaa nyt kolmas kausi Eteläpääty ry:n hallituksessa eikä loppua näy. Kotikasvatus on mennyt syvälle tajuntaan ja rakkaus Jokereita kohtaan syvenee vuosi vuodelta enemmän. Mut voi bongata käytännössä kaikista kotipeleistä Eteläpäädyssä ja melkein kaikilla vierasreissuilla, ehkä jopa dösänvetäjänä. Loistavaa lätkäkautta kaikille ja pidetään yhdessä lippu korkealla!

Teemu Lehtinen (Diizei):
Olen Teemu, 29v Tuusulan perämetsästä. Kolmas kausi Eteläpäädyn hallituksessa on alkamassa ja toivottavasti kolmas kausi toden sanoo. -93 oli elämäni kannalta paha vuosi, silloin hurahdin uskoon, joka tänäpäivänä kantaa punakeltaista väriä. Minut tulet näkemään useilla reissuilla sekä toki Eteläpäädyssä tulevalla kaudella. Lupaan tehdä parhaani jotta katsomokulttuuri Eteläpäädyssä ja suomessa yleensä kehittyisi toivottavaan suuntaan!

Tuomas Eloranta (Tuomas™)
Tuomas, 33v, Stadi. Jokerihistoriani alkaa 1980-luvun loppupuolelta kun punakeltaiset veivät sydämen. Nuoruus tuli vietettyä Itä-Helsingissä niin vaihtoehtoja ei oikeastaan edes ollut, enkä ole hetkeäkään katunut. Monessa on tullut Jokereiden kanssa oltua mukana ja toivottavasti näin on jatkossakin. Hienoja hetkiä, hienoja muistoja. Aiemmin on tullut oltua viitisen vuotta Eteläpääty ry:n edeltäjän JF-Club ry:n hallituksessa jossa lopetin 2007, sekä lisäksi jokerifanit.netin päätoimittajana nyt kymmenkunta vuotta. Viime vuosina olen duunaillut mm. Eteläpäädyn videokoosteita ja auttanut milloin missäkin kannattajatoimintaan liittyvässä asiassa. Pääsyy paluuseen hallitukseen oli se, että halusin taas päästä vaikuttamaan paremmin Jokerikannattajien asioihin ja viedä vauhdilla kasvavan Eteläpäädyn toimintaa eteenpäin. Mut löytää niin Areenalta, vierasmatkoilta kuin Facebookistakin. Tervetuloa moikkaamaan!

Laura Eskman (ametisti)
Olen Laura, 30v. ja asun Riihimäellä. Täältä landelta muuttamassa jossain vaiheessa pk-seudulle. Jokerit vei sydämeni 90-luvun puolessa välissä ja lause; Vuodet vierii, rakkaus syvenee sopii minuun hyvin. Tämä on ensimmäinen kauteni hallituksessa, hain mukaan koska haluan vaikuttaa Jokerifanien asioihin. Opeteltavaa minulla riittää, ja olen enemmän kuin innokas kehittymään hallituksen jäsenenä ja tuomaan oman panokseni Eteläpäädyn toimintaan. Nähdään peleissä!

Ville Kekäläinen (Kekkis):
Olen Ville, 27-vuotias jokerifani Tuusulasta. Fanitus alkoi jo vaahtosammuttimen kokoisena, eikä laantumisen merkkejä ole näkyvissä. Peleissä on tullut käytyä ddr-aikoinakin, Areenalle tuli hankittua kausikortti katsomoon 103 ekaa kertaa kaudelle 2005-06, samasta paikasta minut löytää tulevallakin kaudella. Hallitustyössä olen ollut mukana lokakuusta 2009 asti, kiitos luottamuksestanne alkavan kauden suhteen, yritän parhaani mukaan olla sen arvoinen!

Rami Suomalainen (lemman):
Olen Rami, 22-vuotias Herttoniemestä. Jokerit löysin jo 6-vuotiaana ja siitä lähtien Jokerit on ollut erittäin suuri osa minua. Eteläpäädyssäkin olen jo usemman vuoden viettänyt sekä viime vuosina olen myös ollut paljon mukana vieresreissuissa. Eteläpääty ry:n hallituksessa minulla alkaa nyt kolmas kausi. Tavoitteeni ovat edelleen samat kun mitkä ne olivat silloin kun liityin hallitukseen. Haluan olla mukana kehittämässä Eteläpäädyn toimintaa sekä myös antaa täyden tuen meidän joukkueelle!

Markus Virtanen (Mabo)
Markus, 26v Espoosta. Matseissa on tullut pyörittyä koko perheen voimin 90-luvun alkupuolelta, joten kauheasti ei ollut vaihtoehtoja sille mitä joukkuetta alkaisi kannattaa. Kun fanikatsomo 2000-luvulla siirrettiin eteläpäätyyn, päätimme myös veljeni kanssa sinne siirtyä, eikä pois ole tullut lähdettyä. Vuodet vaihtuu, rakkaus syvenee, tälläkin kaudella olen läsnä vähintäänkin lähes jokaisessa kotipelissä ja niin monessa vierasottelussa kuin suinkin mahdollista. Lähdin mukaan hallitukseen siksi, että vahvassa nousussa olevaa katsomokulttuuriamme saataisiin edistettyä jatkossakin.

/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gifVuosikokouksen materiaaleihin voi tutustua täällä
/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gifJokerifanit.netin ja yhdistyksen yhteystiedot
Julkaistu: 23.10.2012 - 03:07:39 | Päivitetty: 07.08.2013 - 14:02:31
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 26 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0302s