Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Jäsenasiat - Puheenjohtajan kiitokset
VÄISTYVÄN PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Kahdeksan hallitusvuoden jälkeen on tullut aika kirjoittaa kiitokset ja päättää Jokerifanien yhdistystoiminnassa toimiminen omalta osaltani. Viimeiset kaksi vuotta olen saanut todistaa mahtavan yhdistyksemme kehitystä puheenjohtajan paikalta, ja pakko sanoa, että me ollaan kyllä varmasti Suomen parhaat fanit. Meitä on paljon, monelta paikkakunnalta ja monesta ikäryhmästä, mutta yhdistävänä tekijänä kaikilla on punakeltainen sydän ja halu tukea meidän omaa jengiä Helsingin Jokereita.

Viime vuosina fanitoiminta on ottanut isoja harppauksia ja aktiivisten fanien määrä on noussut kausi kaudelta. Vierasmatkoja on tehty ympäri Suomea ja Eurooppakin otettu haltuun. Välillä on sukellettu hyvinkin syvällä liigan pohjamudissa, välillä kohuotsikoissa ja erittäin harvoin positiivisissa otsikoissa, mutta kaikki tämä on luonut Jokerifaneille sitä jotain omaa. Sitä mikä yhdistää meidät, luo yhteenkuuluvuuden tunnetta ja on pohja Suomen parhaalle fanitoiminnalle. Mestaruutta ei tällä kaudella kaukalossa saavutettu, mutta katsomossa sen olisi ansainnut ihan jokainen.

Eteläpääty ry:n hallitus tekee kovaa duunia, jotta ensi kaudella mentäisiin päätyyn saakka. Tahdon samalla käyttää mahdollisuuden kiittää jokaista hallituslaista todella arvokkaasta työstä ja oman vapaa-ajan uhraamisesta. Teidän kanssa on ollut ilo tehdä työtä Suomen parhaan faniyhdistyksen eteen. Iso hatunnosto kaikille ja myös tuleville uusille hallituslaisille.

Omalta osaltani on aika katsoa tulevaan ja luoda uraa tai ainakin yrittää. Pääty Areenalla on edelleen toinen koti ja sydän punakeltainen. Niin, ja se vierasbussin pöytäpaikka on edelleen mulle varattu!

Kiitos.


Helsingissä 18.4.2012

Tiina Hutri
puheenjohtaja
Eteläpääty ry
Julkaistu: 18.04.2012 - 11:26:22
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 27 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0165s