Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Jäsenasiat - Lippujen osto-ohjeet
Lippujen osto-ohjeet 1.puolivälierään to 22.3.

Useista yrityksistä ja Jokeritoimiston johtoportaan avusta huolimatta IFK-toimisto ei suostunut antamaan yhdistykselle lisälippuja torstain ensimmäiseen puolivälierään. Syyksi lippurajoitukselle annettiin: "Haluamme säästää joitain lippuja vielä myyntiinkin.". Jokerifanien katsomon (E1 + E2) viereisiin katsomoihin ei ole paljon kausarimyyntiä, joten katsomot aukeavat yleiseen myyntiin huomenna tiistaina klo 9.00.

Olkaa siis nopeita! IFK-toimiston pelleilystä huolimatta tärkeintä on, että saamme vierashalliinkin mahdollisimman paljon Jokerikannattajia. EP ry:n kiintiöstä löytyy vielä muutama lippu 3.puolivälierään ma 26.3. Huomaathan, että maanantain matsin liput tulevat myös myyntiin samaan aikaan ti 20.3. klo 9.00!

Mikäli jäit ilman lippua, sinulla on vielä seuraavat vaihtoehdot:

1. Lippukaupat, lippupalvelu.com sekä puhelinmyynti

Ole valmiina ostamaan lippusi heti klo 9.00 aamulla. Kerää kasaan kaikki kaverisi ja osta liput samalla koko porukalle. Jullien liput myy Lippupalvelu, jonka toimipisteitä löytyy mm. Stockmannilta. Netistä ja palvelupisteistä lippuja pystyy ainoastaan ostamaan. Jokereiden fanikatsomoa lähimmäiset katsomot ovat E3, D5 ja A1.

Lippujen varaaminen on mahdollista vain puhelinpalvelusta, palvelunumero 0600 10 800. Pyrkikää varauksissakin tekemään mahdollisimman isoja varauksia. Mikäli varaat 10 lippua, mutta tarvitset itse vain kaksi, voit antaa varausnumeron kaverillesi joka käy lunastamassa omansa varauksesta. Varaukset ovat voimassa 24 tuntia. Kaikkia varauksia ei ole pakko lunastaa.

2. Myynnin toinen vaihe

Jullitoimisto ilmoitti, että huomisessa myynnissä eivät vapaudu vielä kaikki tyhjät katsomot. Mikäli jäät ilman lippua tiistaiaamuna, yritä uudelleen heti keskiviikkona klo 9.00. Ostotapoina samat kuin yllä. Huomaathan, että keskiviikkona tehdyt varaukset umpeutuvat jo keskiviikkoiltana klo 21.00.

3. Ottelupäivän lipunmyynti

Ottelupäivänä lippuja myydään saatavuuden mukaan myyntipisteissä, netissä sekä puhelinpalvelussa. Torstaina on mahdollista tehdä myös pikavarauksia, jotka ovat lunastettavissa samana päivänä viimeistään kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Lippuja voi lunastaa myyntipisteistä tai R-Kioskeilta varausnumeroa vastaan.

Jullibunkkerin lipunmyynti aukeaa ottelupäivänä kaksi tuntia ennen matsia.

4. EP ry:n noutamattomat liput

Kokemuksesta voi sanoa, että EP:lle jää aina muutamia lippuja käteen. Joku on sairastunut ottelupäivänä, toisen koira on kuollut ja kolmas joutui jäämään ylitöihin. Mikäli lippuja ei ole noudettu klo 17.45 mennessä ja esteestä ei ole ilmoitettu, EP kauppaa eteenpäin käyttämättömät liput. Eli mikäli jäät täysin ilman lippua, tule notkumaan Memoon lippujenjakotilaisuuteen ja ilmoita itsestäsi lippujenjakajille. Näitä lippuja ei kuitenkaan varmuudella jää ja niiden varaan ei kannata laskea.


Toivottavasti näillä ohjeilla jokainen halukas saa lippunsa hommattua ja saadaan torstaina ja maanantaina kunnon jengi kasaan. Bunkkeri haltuun ja jullit kyykkyyn!
Julkaistu: 19.03.2012 - 19:47:42 | Päivitetty: 19.03.2012 - 19:56:09
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 23 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0288s