Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Jäsenasiat - Eteläpääty ry hallituksen tiedote 1/2010

Uusi kausi, uusi hallitus

Eteläpääty ry:n virallinen vuosikokous järjestettiin Hartwall Areenalla Fanibaarissa maanantaina 30.8.2010. Kokouksen esityslistalla oli katsaus edellisen kauden tapahtumiin, kauden taloudellinen yhteenveto sekä tietysti uuden hallituksen valinta. Suurta muutosta hallituskokoonpanoon ei tapahtunut, vaan kaikki hallituksen varsinaiset jäsenet jatkoivat vielä toiselle kaudelle. Hallituksen sisällä vaihdettiin ainoastaan vetovastuuta. Puheenjohtajan paikalta alas astunut Kimmo Virtanen luovutti puheenjohtajan nuijan Tiina Hutrille. Hallitukseen valittiin hallitushaun kautta löytyneet yksi uusi varsinainen jäsen sekä kaksi varajäsentä.

Eteläpääty ry hallitus (30.8.2010)
Tiina Hutri, puheenjohtaja
Kati Lehvonen, varapuheenjohtaja
Janne Pyykkö, hallituksen jäsen
Kimmo Virtanen, hallituksen jäsen
Ville Kekäläinen, hallituksen jäsen
Teemu Lehtinen, hallituksen jäsen
Jarmo Lyttinen, hallituksen varajäsen
Rami Suomalainen, hallituksen varajäsen

Uusi hallitus on sekoitus uutta ja vanhaa, kokemusta ja noviiseja. Valitsimme hallitushakemuksista parhaat ja löysimme hienoja ihmisiä, joilla on palava halu vaikuttaa jokerifanien asioihin. Hallitus ajaa kaikkien jäsentensä etuja ja pyrkii avoimuuteen. Hallituksen sisäisessä tiimijaossa pyrimme sekoittamaan pakkaa, jolloin uudet hallituslaiset saavat mahdollisimman hyvän pohjan kehittyä ja oppia hallituksen toimintaa.

Hallituksen jäseniin saa parhaiten yhteyden sähköpostitse tai soittamalla yhdistyksen fanipuhelimeen. Myös JF-netin yksityisviestillä tavoittaa auttavan hallituslaisen. Käymme kaikki myös säännöllisesti Jokereiden kotipeleissä, joten rohkeasti nykäisemään hihasta jos ilmenee kysymyksiä tai epäselvyyksiä!

Hallituksen jäsenet esittelevät itsensä lyhyesti:

Tiina Hutri (Tiina):
Olen 22-vuotias Pukinmäen opiskelijakommuunissa elävä naisihminen. Jokereiden pariin päädyin isoveljieni saattelemana jo hyvin nuorena. Nuoresta iästäni huolimatta olen viettänyt fanikatsomossa jo kymmenen kautta ja toiminut Jokerifanien yhdistyksen hallituksessa vuodesta 2004 lähtien. Paljon yhdistystoimintaa on jo nähty, mutta uskon, että uusien naamojen myötä saamme vielä entisestään kehitettyä toimintaamme. Hallitustoimen lisäksi pyöritän Jokerifanien naistensählyjoukkuetta Sb Keitto Ladiesia ja olen useasti järjestelemässä vierasmatkoja. Tällä kaudella hallituksen nuijanheiluttelu on minun hallinnassani.

Kati Lehvonen (Rose):
Jokerit valloitti sydämeni 90-luvun alkupuolella, teinivuosien aikana tuli kierreltyä matseissa ulkopaikkakuntalaisena. Hyvät muistot ovat siivittäneet nykyhetkeen ja haluan olla mukana tässä kasvavassa, värikkäässä, äänekkäässä fanijoukossamme. Nähdään Eteläpäädyssä ja vierasmatkoilla!

Kimmo Virtanen (Kennel):
24-vuotias toisen polven Jokerifani. Katsomossa olen viihtynyt 90-luvun vaihteesta ja vierasmatkoihin ynnä muuhun fanitoimintaan aktivoiduin viitisen vuotta sitten. Viime vuosina näkyvimpiä projekteja ovat olleet tifojen ja nettivideoiden toteutus.

Janne Pyykkö (jokerijanne):
Olen neljänkymppinen vannoutunut Jokerifani vuodesta -74. Muita joukkueita ei ole, eikä tule! Suurimmat nautinnot on tullut vieraspeleistä, jossa Jokerit on antanut ”janareille” isänkädestä. Olen nyt hallituksen talousvastaava sekä seniorijaoston vetäjä, ja minulle voi ehdotella, miten toimintaa voisi
kehittää. Yksityisviestejä peliin, kiitos. Ja ei muuta kuin Eteläpääty raikumaan fanien huudosta!


Ville Kekäläinen (Kekkis):
Nimeni on Ville, olen 25-vuotias ja kotoisin Tuusulasta. Jokerifanius kulkee meillä perheessä, punakeltainen väri oli määrätty jo hyvissä ajoin ennen syntymääni. Olen ollut mukana yhdistyksen toiminnassa rivijäsenenä vuodesta 2005 ja hallituksessa syksystä 2009, useimmat tuntevat minut varmaankin vierasmatkoilta, olen toiminut dösä-isäntänä monella reissulla ympäri maakuntia. Areenalla vaikutan katsomon 103 ylärivillä. Yhdistystaustaa minulla on 11 vuoden Vpk-harrastuksen muodossa.

Teemu Lehtinen (Diizei):
Jokerifaniuteni täyttäessä täysi-ikäisyyden rajan, päätin syventää suhdettani Jokereihin lähtemällä mukaan Eteläpäädyn hallitukseen. Yhdistyksen jäsenenä olen melko tuore, vaikkakin olen Eteläpäädyssä aikaani viettänyt runsaasti aiemminkin, kuten myös muutamilla vierasreissuilla. Paras kokemus Jokereiden parissa on vuoden 1997 mestaruus vanhassa hallissa, ratkaisuottelun tunnelma oli mahtava! Toivotaan menestyksekästä kautta Jokereille sekä yhdistykselle!

Rami Suomalainen (lemman):
Olen 20-vuotias, kotoisin Vesalasta Itä-Helsingistä. Jokerifani olen ollut 6-vuotiaasta alkaen ja siitä lähtien on tullut nähtyä ainakin parikymmentä peliä joka kausi. Viime kausina olen vierasmatkoillakin ollut mukana. Eteläpäädyssä on nyt alkamassa kolmas kausi. Aiempaa hallituskokemusta itseltäni ei löydy, mutta nythän sitäkin saa tässä samalla. Syy, miksi hain Eteläpääty ry:n hallitukseen, oli ehdottomasti se, että haluan olla mukana kehittämässä Eteläpäädyn toimintaa.

Jarmo Lyttinen (Jamb0z):
Olen Jarmo, 19-vuotias rakennusmaalari ja asun Helsingin Ruoholahdessa. Pienestä asti olen kannustanut Jokereita ja käynyt peleissäkin aktiivisesti, faijan jalanjälkiä seuratessa. Nyt starttaa kausi nro. 3 kausarin haltijana. Jo viime vuonna mietin hallitukseen hakemista, mutta jätin hakematta, koska en mielestäni ollut valmis. Vuoden mietinnän jälkeen ajatus tuntui paremmalta ja nyt lähden hyvällä fiiliksellä auttamaan Jokerifanien toimintaa omalla panoksellani. Hyvää syksyä ja alkavaa kiekkokautta kaikille!

/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gifPuheenjohtajan terveiset
/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gifVuosikokouksen materiaaleihin voi tutustua täällä
/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gifJokerifanit.netin ja yhdistyksen yhteystiedot
Julkaistu: 07.09.2010 - 22:49:51 | Päivitetty: 14.11.2010 - 17:40:10
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 25 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0478s