Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Jäsenasiat - Uuden puheenjohtajan terveiset
Hei!

Kuten aktiivisimmat jäsenet jo huomasivatkin, on yhdistyksessä alkanut akkavalta. Eilisessä vuosikokouksessa Hartwall Areenalla linjattiin seuraavaa kautta ja valittiin osittain uusi hallitus toimikaudelle 20102011. Puheenjohtajan nuija päätyi siis tulevaksi kaudeksi minun hyppysiini. Kuka minä sitten olen ja mitä ajattelin teidän hyväksenne tehdä?

Olen pyörinyt Hartwall Areenalla aktiivisesti vuodesta 2002 lähtien. Tätä ennen kävin Jokeriotteluissa satunnaisesti, mutta mestaruuskauden jälkeen hommattu ensimmäinen kausikorttini toi minut Areenan lehtereille ihan jokaiseen kotiotteluun. Sen jälkeen en ole kovin montaa kotipeliä välistä jättänyt. Myös vierasmatkojen ihmeellinen maailma on minulle kovin tuttu. Ensin matkustin muutamat vuodet jäsenenä, ja sen jälkeen olen ollut mukana järjestelemässä vierasmatkoja sekä toiminut useasti bussiemäntänä.

Hallitustyöskentelyvuosia on mittariin kertynyt jo hälytyttävän monta. Minut pyydettiin hallitukseen nuorisovastaavaksi vuonna 2004 ja siitä se ajatus sitten lähti. Niin edesmennyt JF-Club kuin Eteläpääty ry:kin ovat tulleet tutuiksi, ja minulla on ollut kunnia seurata Jokereiden fanitoiminnan kehitystä aitiopaikalta.

Tulevalla kaudella tahdon omalta osaltani olla viemässä tätä hienoa fanikulttuuria taas uuden askeleen eteenpäin. Toivon mitä hartaimmin, että myös jokainen fanikatsomolainen, vierasmatkalainen ja jokainen punakeltaisia värejä kannattava voisi puheillaan ja teoillaan viestittää tätä meidän yhteistä asiaa. Meitä vie eteenpäin yhtenäisyys, kovaääninen kannatus sekä usko omaan tekemiseen. Jokainen savu, jokainen turha tappelu ja jokainen negatiivinen otsikko vie meitä kauemmas tuosta yhteisestä tavoitteestamme olla Suomen paras fanijoukko.

Nähdään Hartwall Areenalla!

-Tiina
Julkaistu: 01.09.2010 - 22:05:32
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 21 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0564s