Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Jäsenasiat - Tärkeä uutinen
Arvoisat JF-Clubin jäsenet, jokerifanit.netin käyttäjät sekä yleisesti jokerifanit.

Tämä on tärkeä tiedote, joka koskee monia jokerikannattajia. Toivomme, että perehdytte tämän viestin sisältöön perinpohjaisesti ja otatte kantaa tärkeään asiaan.

Tämä uutinen koostuu kolmesta asiasta, jotka on syytä käsitellä yleisesti ja avoimesti jokerikannattajien kesken.

/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gifKohta 1 - West Corner

JF-Clubin jäsenillä ja jokerikannattajilla on tästä eteenpäin uusi virallinen faniravintola. Ravintola West Corner on jatkossa jokerifanien yhteinen ravintola erinomaisella sijainnilla, hyvien yhteyksien varrella lähellä kotiluolaamme Hartwall Areenaa. Yhteistyö edellisen faniravintolan, Sports Academyn kanssa päätettiin lopettaa. Syyt, joiden vuoksi West Corner valittiin faniravintolaksi, ovat selvät. Näistä edellä on lueteltu jo muutamia, mutta näiden lisäksi on huomionarvoista vielä hyvät alennukset normaaleista hinnoista yhdistyksen jäsenille, Westin jokerihenkisyys sekä heidän halunsa tehdä ravintolastaan jokerifanien kantapaikka.

Lisäksi West Corner tulee tukemaan faniyhdistystä rahallisesti osana yhteistyösopimustamme. Tällä tuella JF-Club hankkii jäsenilleen uudet jäsenkortit, jotka tilataan heti, kun tämän uutisen kohdat 2 ja 3 on käsitelty.

/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gif Kohta 2 - Yhdistyksen mahdollinen nimen muuttaminen

Kun keväällä alkoi tihkumaan huhuja, että faniyhdistyksessä tulee tapahtumaan loppukesästä isoja muutoksia, nousi fanien keskuudessa esille kysymys yhdistyksen nimen muuttamisesta. Osa faneista kokee JF-Club ry:n olevan vanhentunut nimi, joka ei kerro yhdistyksestä ja sen toiminnasta tarpeeksi. Nykyisen nimen ”JF”-osa on lyhenne Jokerit Fan –sanoista. Faniyhdistyksen nimessä ei kuitenkaan saa olla esillä sanaa ”Jokerit”, joten se tekee yhdistyksen nimenmuuttamisesta kimurantimman.

Yhdistykselle on ehdotettu nimeksi Eteläpääty ry:tä ja uudeksi logoksi jo tutuksi tullutta EP-logoa. Eteläpääty ry kuvastaisi paremmin jokerifaneja, sillä onhan itse Eteläpääty-katsomo yksi hienoimpia saavutuksia, joita jokerifanit ovat viime vuosina saaneet aikaan ja jota myös kehitetään edelleen jatkuvasti. Lisäksi Eteläpääty tunnetaan jo käsitteenä - jokerifanien kotina – sekä katsomona, joka tukee Jokeri-joukkuetta näyttävimmin ja kuuluvimmin kaikista Areenan katsomoista. Ylivoimaisesti.

Painotamme, että päätöstä nimen vaihdosta ei olla vielä tehty. Mikäli nimen muutokseen päädytään, säilyy yhdistys kuitenkin täysin samana mitä se on ollut jo vuosia. Nimi vain vaihtuisi kuvaavammaksi ja käytännöllisemmäksi.

Yhdistyksen nimen muuttaminen on niin iso asia, että se koskee kaikkia JF-Clubin jäseniä sekä lisäksi yhdistykseen kuulumattomia jokerikannattajia. Tämän vuoksi nimeä ei muuteta ennen kuin asia on käsitelty yhdessä kannattajien kesken.Tästä pääsemme tämän uutisen kolmanteen ja viimeiseen kohtaan, jossa JF-Clubin jäsenten ja jokerifanien aktiivisuus punnitaan.

/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gif Kohta 3 – Avoin keskustelu Jokerifanit.netin palstalla yhdistyksen nimen muuttamisesta
(Lue säännöt ennen kuin kirjoitat mielipiteesi)

Yhdistyksen nimenmuutoksesta halutaan keskustella avoimesti jokerifanit.netin foorumilla. Kaikki ovat tervetulleita kirjoittelemaan ja toivomme, että mahdollisimman moni ottaa asiaan kantaa. Perustele kantasi selkeästi ja huolella, olipa mielipiteesi asiasta sitten mikä tahansa.

Tämän kyseisen keskustelun säännöt ovat tiukat. Moderaattoritiimi tarkkailee keskustelua jatkuvasti eikä minkäänlaisia hyökkäyksiä toisia kirjoittajia kohtaan tulla sallimaan. Yhden lauseen chat-viestejä ei myöskään hyväksytä vaan mielipiteet nimenmuutoksen puolesta ja vastaan tulee perustella.

Mikäli sääntöjä rikotaan, tulee moderaattoritiimi antamaan välittömästi ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta pelikieltoja foorumille. Säännöt ovat tiukat siitä syystä, että haluamme pitää tämän keskustelun mahdollisimman selkeänä siten, että jokaisella on tilaa tuoda mielipiteensä ilmoille. Julkinen keskustelu asian tiimoilta on mielestämme parempi ratkaisu kuin, että pyytäisimme jäseniä lähettämään esimerkiksi sähköpostia hallitukselle. Kun keskustelu asian tiimoilta on käyty, tekee yhdistyksen hallitus keskustelun perusteella päätöksen, esitetäänkö nimenmuutosta yhdistyksen sääntöihin yleiskokouksessa.

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia jokerifanit.netiin, mutta haluat tuoda mielipiteesi esille, ole hyvä ja rekisteröidy sivustolle. Täytä kirjoitusoikeushakemus, jossa kerrot, että tulet ottamaan kantaa nimenmuutokseen. Moderaattoritiimiä on ohjeistettu antamaan kirjoitusoikeudet nimenmuutosta kommentoiville uusille käyttäjille.

:: Siirry keskusteluun yhdistyksen nimenmuuttamisesta Eteläpääty ry:ksi

Mielipiteesi on hyvin tärkeä, ota siis kantaa!

Parhain terveisin,

JF-Club ry:n hallitus
Päivitys 15.9.2008

/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gifYhdistyksen hallitus on päättänyt asettaa keskustelulle aikarajan jotta asioissa päästään eteenpäin.

:: Lisätietoja
Päivitys (2) 19.9.2008

/n/gfx/articles/kausi04-05_muut/huomiolaatikko.gifFanien keskuudessa on keskusteluun noussut uusi nimiehdokas. Mitä mieltä sinä olet?

Kysely
Mitä nimeä kannatat JF-Club ry:lle?
JF-Club ry 8.4 %
8.4
Eteläpääty ry 62.6 %
62.6
Jokerifanit ry 26.1 %
26.1
Jokin muu 3 %
3
Ääniä: 203 Arkisto
Julkaistu: 08.09.2008 - 21:11:34 | Päivitetty: 19.09.2008 - 13:26:09
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 23 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.5492s