Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Pelaajat - Tony Virran päiväkirjat 6.3.2008
Tony Virta
Tony Virran päiväkirjat

"Blues-ottelussa ei kyse ollut siitä, etteikö runkosarjan kakkossija olisi meitä kiinnostanut, vaan siitä, että Bluesilla vaan luistin kulki toisin kuin meillä ja muutenkin olivat meitä edellä kaikessa. Ei jostain syystä vaan saatu sitä kaikkein parasta irti. Yhdessä ottelun jälkeen käytiin joukkueen kanssa asiasta keskusteluja, siitä mikä meni väärin. Paljon täytyy ehdottomasti muuttua. Ei voida ajatella niin, että ellei ykköskenttä niitä maaleja tee, niin ei sitten kukaan muukaan. Peiliin pitää tässä jokaisen katsoa. Sheddeniltäkin tuli ottelun jälkeen aika samanlaista palautetta, enimmäkseen huutona."

* * * * *

"Hirschovitsin ja Osalan välisestä tilanteesta: pelatessa kun sen tilanteen näin, se näytti melko mitättömältä jutulta, mutta sitten myöhemmin kun sen telkkarista
katsoin, niin olihan se melko paha isku. Kuuden ottelun pelikielto tuntui silti melko kovalta rangaistukselta, mutta kun Osalalle kerta tuli murtuma ja loukkaantuminen, niin ehkä se sitten oli ihan oikein. Meille se joka tapauksessa oli kova rangaistus, kun yksi tärkeä pelaaja on nyt pitkään peleistä pois."

* * * * *

"Peliin Kärppiä vastaan mentiin taas ihan eri asenteella kuin mitä Bluesin kanssa. Oltiin fyysisesti paljon valmiimpia ja tiedettiin mitä edessä odottaa. Sen takia peli siellä ehkä kulki paremmin. Tappio tosin tuli kuitenkin sieltäkin, joten tyytyväinen ei voi olla, eikä vieläkään saatu meistä irti sitä, mihin täytyy pystyä."

* * * * *

"Tämän kauden runkosarjasta jäi käteen kolmas sija. Ihan hyvä kai sekin, mutta ei se ollut se mitä alkukaudesta lähdettiin hakemaan. Koko runkosarjan ajan meillä on ollut yhtä aaltoliikettä. On ollut hyviä jaksoja, mutta heti niiden perään on tullut niitä huonompia. Mitään tasaista hyvää suoritusta ei ole saatu aikaiseksi, ja se harmittaa. Me ollaan joukkue, joka pystyy voittamaan kaikki muut joukkueet, mutta sen eteen on vielä paljon tehtävää."

* * * * *

"Omat pelit ovat taas menneet vähän niin kuin joukkueellakin, kun joukkueen mukana kuitenkin mennään ja koko joukkueen suoritukset vaikuttaa omiinkin suorituksiin. Melko vaihtelevaa on ollut, maalipaikkoja voisi alkaa nyt jo hyödyntää enemmän ja tolppien väliin voisi alkaa osua useammin. Parannettavaa on, mutta tässä vaiheessa kautta ei kuitenkaan uskalla ruveta mitään suuria muutoksia omaan peliin tekemään."

* * * * *

"No tietenkin Strömbergin Mikan loukkaantuminen oli joukkueelle menetys. Etenkin
näin playoffien kynnyksellä ikävää menettää joukkueen kokenein puolustaja. Varmasti olisi ollut joukkueelle hyödyllinen, mutta nyt pitää vain pärjätä ilman.
Muitakin loukkaantumisia on kauden aikana ollut, ja ollaan selvitty niistäkin, vaikka runkosarja niiden takia välillä tuntuikin hyvin pitkältä..."

* * * * *

"Pudotuspeleissä meidän suurin vahvuus on tietenkin meidän ykköskenttä, joka ajoittain on ihan maaginen, koko SM-liigan paras ketju tällä hetkellä. Se on meille kova ase ja toivottavasti jätkät jaksaa niitä maaleja iskeä nyt näissäkin peleissä. Heikkouksista taas, en tiedä onko meillä varsinaisesti mitään tiettyä, ehkä se, että ei osata reagoida tilanteisiin tuolla kentällä tarpeeksi nopeasti... Sitten, ehkä sen voi kääntää niinkin päin, että jos ykköskenttä on meidän suurin vahvuus, niin heikkous on sitten se, ettei muut oikein yllä niiden tasolle ja kaikki lepää liikaa niiden kolmen varassa. Mutta varmaan sekin tulee nyt muuttumaan ja tasoaan nostaa kaikki, kun tosipelit alkaa herättää."

* * * * *

"Tunnelma joukkueessa on nyt tänään (torstai 6.3.) ja eilen (keskiviikko 5.3.) ollut lähinnä vaan odottava. Kerätään nyt voimia ja treenataan siinä sivussa, sunnuntaina sitten taas palataan varsinaisesti työn ääreen ja ruvetaan syventymään Pelicansiin."

* * * * *

"Pelicans, meidän ensimmäinen vastus. En ennen vihannut niitä yhtään, ennen olisin sanonut, että ei herätä yhtään mitään ajatuksia, mutta tällä kaudella ne ovat nöyryyttäneet meitä sen verran monta kertaa, että ajatuksia on kyllä ruvennut tulemaan. Nyt olisi hyvä hetki antaa takaisin. Mutta ellei saada omia asioita kuntoon ja paranneta nopeutta millä mennään tilanteisiin, varmasti ollaan Pelicansia vastaan vaikeuksissa. Se on kuitenkin hyvä ja kova joukkue sekin. Pelasi hyvän runkosarjan vaikka lopussa sitten tippuikin kuudennelle sijalle. Varmasti käyvät kovaa päälle ja tulevat olemaan hankala vastus. Mutta asioita parantamalla meidän pitäisi kuitenkin pystyä voittamaan ne ja pääsemään jatkoon ongelmitta."

* * * * *

"Kuten aina ennenkin, fanit on olleet tällä kaudella ihan mahtavia, pitäneet meteliä hyvin ja etenkin se on miellyttänyt, kun vieraspaikkakunnilla ollaan oltu isommilla joukoilla mukana. Toivottavasti sama jatkuu pudotuspeleissäkin."
Julkaistu: 06.03.2008 - 22:41:24 | Päivitetty: 07.03.2008 - 18:12:55
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 25 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0120s