Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Pelaajat - Mikko Jokelan päiväkirjat 31.01.2008
Mikko Jokela
Mikko Jokelan päiväkirjat

"Joukkue on nyt pelannut hyvin, voittoja on tullut ja etenkin kun aikaisemmin oli kärkipään joukkueita vastaan vaikeuksia - ei saatu maaleja aikaan eikä saatu sitä joukkueen parasta irti - niin nyt ollaan saatu niitäkin pelejä käännettyä. Se on hyvä. Edelleen on kuitenkin parannettavaa. Runkosarjan alkupuoliskolla oli paljon sellaisia pelejä, jotka annettiin pois. Pelattiin ne oikeastaan ihan ala-arvoisesti. Ne jos saataisiin takaisin, niin voisi pitää tätä jo tosi hyvänä runkosarjana."

. . . .

"Erinomaisia hankintoja ovat tähän saumaan olleet kaikki uudet pelaajat ja hyvin ovat koppiin sopeutuneet, etenkin Kalle. Tehoja on sille tullut ja loistavasti on päässyt tähän sisään. Toivottavasti jatkuu samalla lailla. Puurula ei nyt hirveästi ole päässyt pelaamaan eikä saanut vastuuta, mutta hänen ottamisensa oli siinä mielessä järkevä teko, että turhaa Hovisen Nikoa, nuorta ja kehittyvää maalivahtia, on pitää tuolla kakkosmaalivahtina, jos se kerta voi pelata jossain. Että siinä mielessä on järkevää, että Niko saa olla A-junioreissa ja kehittyä ja pelata vähän
enemmän."

. . . .

"Oma pelaaminen on sujunut vähän niin kuin joukkueenkin, että kun peli paranee joukkueella, niin se paranee sitten itselläkin. Alkukaudesta oli vähän kankeeta ja oli vähän hakemista. Sitten oli loukkaantuminen, kun kylkilihas repesi eikä sillä pystynyt syöttämään eikä ampumaan, mutta sen jälkeen alkoi pikku hiljaa löytyä ja paranemaan päin koko ajan. Mutta vielä on omalla kohdalla edelleen parannettavaa joka osa-alueella. Ehkä jos onnistuisi pitämään sellaisen tasaisuuden illasta toiseen, niin se ois paras tilanne tällä hetkellä."

. . . .

"Helsingissä ja Jokereissa olen omalta osaltani viihtynyt tosi hyvin. Minkäänlaisia ongelmia ei ole sen suhteen ollut. Seura on loistava enkä ole Areenallakaan vielä kertaakaan eksynyt."

. . . .

"Henki pukukopissa on loistava. Ei sen kanssa ole mitään ongelmia ollut missään vaiheessa. En usko että ketään väsymys vaivaa. Hyvin on harjoiteltu ennen kauden alkua ja pian alkaa tosipelit, sittenhän sitä rupeaa koneet vasta kunnolla käynnistymään!"

. . . .

"Ainakin mitä itse on aijemmin pelannut muissa joukkueissa, niin eipä oo hirveemmin faneilta tullut kannustusta, ainakaan koko ajan. Täällä tulee hyvinä ja huonoina hetkinä, se on sinänsä erikoista. Hakkaa kyllä jonkun sikakatsomon ihan 100-0."
Julkaistu: 05.02.2008 - 02:57:41
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 26 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0162s