Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Pelaajat - Kimin päiväkirja 22.03.2007
Kim Hirschovitsin päiväkirjat, osa VII

"Ilves oli yllättävän vaisu,
henkilökohtaisesti odotin niiltä paljon enemmän. Koko sarja oli oikeastaan alustan loppuun asti ihan kokonaan meidän hallintaa, ei Ilves missään vaiheessa, ensimmäinen peli oli ainoa missä niillä oli edes tilanteita voittaa peli. Ne muut pelit, ei me kyllä annettu niille yhtään mahdollisuutta."

. . . .

"Meillä meni tosi hyvin, neljä peliä, voitettiin ne kaikki ja suurimmaksi osaksi kaikki neljä kenttää pelasi hyvin. Jos nyt jotkut pitää erityisesti nostaa esiin, niin tietenkin silloin tulee Wilmin kenttä ja Riksman, mutta kun neljä peliä pleikkareissa voitetaan peräkkäin, niin ei sielä kovin moni pelaaja ole silloin huonosti pelannut."

. . . .

"Omia tehoja ei hirveästi tullut, mutta eipä sillä tässä vaiheessa kautta ole hirveästi merkitystäkään, pääasia, että joukkue voittaa. Varmaan meidän kenttää vastaan jatkossakin vastustaja tulee laittamaan parhaat puolustajansa, silloin on tärkeää että joukkueessa muistakin kentistä nousee pelaajia esiin ja me ollaan siinä suhteessa vahvoja. Meidän joukkueessa on paljon sellaisia pelaajia, jotka tiukan paikan tullen pystyy ratkaisemaan pelejä. Ja mä uskon että sen takia meillä just on hyvä mahdollisuus mennä vaikka loppuun asti tänä keväänä."

. . . .

"Ihme oli ettei noita kovia tilanteita, taklauksia ja muita, sattunut enempää. Yleensä play off'seissa sattuu kaikennäköistä, että oli vähän väritön sarja sinänsä. Aika varmaa kumminkin että seuraavissa peleissä sattuu noita tilanteita sitten enemmän, se nyt kuulikin play off kiekkoon, mun mielestä. Enemmän tunnetta pitäisi olla peleissä, mitä Ilveksellä ei oikeastaan ollut. Ei me jouduttu kohtaamaan niiden osalta oikeen minkäänlaisia vastoinkäymisiä, mikä tietenkin oli hyvä juttu meille. Mutta jatkossa, kun panokset kovenee, niin kovenee varmaan pelitkin."

. . . .

"En tiedä Louhen tilanteesta ihan tarkkaan, ei vissiin kuitenkaan hirveästi toivoa enään tämän kauden osalta ole. Sääli, että tuollaista tapahtuu kenellekään ja varsinkin nyt Jykälle, jolla on muutenkin tämän kauden aikana ollut jo kaikkea, nyt taisi mennä eri olkapää kuin viime kerralla. Mutta se on jääkiekkoa ja valitettavasti se kuuluu tähän lajiin, ja niitä tulee. Niistä on jokaisen opittava jotain. Joka juttu joka tulee, mä uskon että sillä on joku tarkoitus, se pitää vaan jokaisen itse löytää mikä se on. Toisen epäonni on joskus toisen onni, Roni on nyt pelannut hyvin ja toivottavasti jatkaa samalla tavalla, tekee paljon hommia niin eiköhän siitä silloin hyvä tule."

. . . .

"Tietty määrä jätkiä saa kokoonpanossa olla, joku joutuu nyt valitettavasti aina olemaan kokoonpanosta poissa ja nyt se on meillä ollut Kaltevan Mikko, joka hyvin on kuitenkin tehnyt hommia."

. . . .

"Sheddeniltä on nyt tullut ihan hyvää palautetta. Totta kai on ollut tyytyväinen kun on voitettu, mutta korostaa sitä, että nyt meidän täytyy tehdä vielä enemmän duunia, koska vastus vain kovenee jatkossa. Itse olen itseni kanssa aika ankara, haukun jos peli ei kulje tai jotain muuta, mutta muille pelaajille ei juurikaan tule palautetta annettua eikä muutkaan anna. Kaikki tuola on pelanneet lätkää jo sen verran kauan, että tietää kyllä itse ne tekemänsä virheet tai ne asiat, mitä tuola tapahtuu. Jos jotain annetaan, niin yleensä positiivista, hyvä henki meillä on tuola."

. . . .

"Kova sarja on HPK:n kanssa tulossa, nyt pitää olla vielä agressiivisempi, taklata enemmän ja mennä maalille. Olla suoraviivaisempi. Meillä on asiat toimineet tähän asti hyvin, mutta kuten sanoin, pelit kovenee ja sitä kautta meidänkin pitää pelata nyt paljon kovempaa, korjata pieniä asioita. Meidän vahvuutena ehdottomasti on, että me ollaan yhtenäinen joukkue, meillä on laaja materiaali ja jokainen jätkä tietää oman hommansa tuola ja tekee sen joukkueensa eteen. Uskotaan omaan tekemiseen ja nyt ollaan onnistuttu, kun sitä ollaan tehty, saatu voittoja ja se antaa paljon itseluottamusta. Tämä joukkue uskoo itseensä."

:: Kimin päiväkirja osa I [14.08.2006]
:: Kimin päiväkirja osa II [19.09.2006]
:: Kimin päiväkirja osa III [22.11.2006]
:: Kimin päiväkirja osa IV [12.01.2007]
:: Kimin päiväkirja osa V [14.02.2007]
:: Kimin päiväkirja osa VI [09.03.2007]
. . . . .

Linkkejä:

::
jf.netin foorumin keskustelua Kimistä
:: Jatkoaika.comin pelaajakortti
:: Kimin viralliset fanisivut

tarina: Kim Hirschovits
toimitus: Susanne Lehtineva
Julkaistu: 25.03.2007 - 22:27:26 | Päivitetty: 25.03.2007 - 22:27:27
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 26 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0289s