Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Pelaajat - Kimin päiväkirja 09.03.2007
Kim Hirschovitsin päiväkirjat, osa VI

"Hyvät fiilikset jäi runkosarjasta.
Play off'sit alkaa, eli just ne parhaat pelit mitä on. Runkosarja meni joukkueelta muutamia pieniä jaksoja luukuunottamatta tosi hyvin, oltiin lähellä, taisteltiin voitosta ja oltiin lopulta toisia. Sekin on aika hyvin. Sama juttu aikalailla omalta kohdalta, muutamia pieniä jaksoja luukuunottamatta oon aika tyytyväinen. Pystyi auttamaan joukkuetta ja tosiaan olemaan runkosarjassa toinen, eli aika hyvin meni."

. . . .

"Odotinko olevani joukkueen paras pistemies? Aika vaikea sanoa, kyllä mä itseltäni odotin niitä pisteitä ja kyllä mä oikeastaan odotinkin jotain tällaista, mutta tietenkin se, että pystyi myös onnistumaan siinä tavoitteessa, on hieno asia. Siinä auttoi sekin että sai pelata hyvien jätkien kanssa ja olla koko runkosarjan ajan ehjä. Nyt kun sais taas itsensä pelikuntoon ennen pudotuspelien alkua."

. . . .

"En usko että meidän joukkueella on tällä hetkellä hirveästi heikkouksia, joita pitäisi pudotuspeleihin parantaa. Me ollaan joka osa-alueella aika hyviä, on vaan noita pieniä asioita pelin sisällä, joita pitää jokaisen vastustajan mukaan muuttaa. Mutta vaikee sanoo, mun mielestä aika luottavaisin mielin voi joukkue lähteä pelaamaan. Mitä omalta osalta pitäisi sitten parantaa? No jos nyt saisi itsensä tosiaan takaisin pelikuntoon, niin se ois jo aika hyvä parannus. Mennään päivä kerrallaan ja huolletaan kroppaa, tässä on vielä muutama päivä aikaa. Usko on jengissä joka tapauksessa aika hyvä, ollaan onnistuttu viime peleissä laajalla rintamalla ja ne asiat mitä me halutaan, ovat näkyneet viime peleissä todella hyvin."

. . . .

"Varis oli meidän ketjusta pari peliä poissa ja sitä tuurasivat Jyrki Louhi ja Anderssonin Roni. Ihan hyvin meni, hyvin pelattiin ja joukkue voitti, sehän on tärkeintä. Louhi on tietenkin vähän erityyppinen pelaaja, silloin sillä ei ollut vielä montaakaan peliä siinä alla ja se vähän totutteli vielä pelirytmiin, mutta pelasi silti tosi hyvin. Loistava joukkuepelaaja. Andersson taas on taitava ja nopea, hyvä maalintekijä, mutta me ei silloin montaakaan vaihtoa pelattu yhdessä, siinä pelissä oli paljon erikoistilanteita ja kentät eli sen takia aika paljon. Mutta toivottavasti Roni saa vielä omat taitonsa esiin."

. . . .

"Mutta minkä ihmeen takia puhutaan, että Petri Variksen pitäis jäädä eläkkellee? Lähemmäs 50 pistettä tehnyt tällä kaudella, niin minkä ihmeen takia? Hieno joukkueen johtaja, Jokeri-ikoni ja kapteeni, mitä muuta, minkä takia, mistä muualta toinen tollanen tilalle hankitaan? Totta kai parempi lopettaa huipulla, mutta eiköhän Pete lopeta huipulla silloin kuin lopettaa."

. . . .

"Variksen ollessa poissa hoiti kapteenin hommia Clarke Wilm. Miksi, sitä on pitää kysyä valmennusjohdolta joka niistäkin asioista päättää. Se on aikaisemmin pelannut Dougin joukkueessa ja siinä on varmaan jotain syytä, mutta Clark on ollut koko kauden ajan henkisesti tärkeä pelaaja meille, taistelee ja on esimerkkinä muille niin kaukalon sisällä kuin sen ulkoupuolellakin. Kaikki luottaa siihen jätkään ja valmennus varmaan halusi antaa pienen palkinnon sille siitä, luulisin ainakin."

. . . .

"Pukukoppihengestä noin yleensä, ei tuola varmaan ole yhtään sellaista jätkää, joka ei tulisi kenenkään kanssa toimeen, meillä on aika hyvä henki kaikin puolin. Nuorimmasta jätkästä vanhimpaan, ja niin päin pois - pientä kiusaamistahan pitää silti toki olla, että saadaan vähän väriä pukukoppiin. Hodo esimerkiks on hyvä joukkuepelaaja ja hieno jätkä, mutta silti sille on aina välillä vaan kivaa antaa vähän palautetta..."

. . . .

"Takaisin pudotuspeleihin. Noista sääleistä on aika vaikeaa sanoa ketä sieltä tulee, aika ympäripyöreetä, kun voittoon tarvitaan vaan kaksi voittoa niin kuka tahansahan sieltä voi tulla. Mulle se on kyllä ihan sama ketä meitä vastaan tulee, mä kuitenkin luotan siihen, että me voitetaan se sarja, oli vastassa kuka hyvänsä."

. . . .

"Faneille terveisiä että samanlaista kannustusta vaan, ja ehkä vähän jotain erikoista mukaan. Turussa näytti tosi hienolta se rullien lentäminen eikä se haittaa että niitä lentää jäälle, sehän kuuluu asiaan! Niitä lisää. Se vaan että se heittäminen rajottuu siihen ennen peliä, pelin aikana jos jotain heitetään niin se on jo vaarallista ja siinä voi omallekin pelaajalle käydä tosi huonosti, tai kelle vaan. Mutta toivotaan että joka ikinen fani tulee kotihallille kannustamaan ja lähtee vieraspeleihin kans mukaan. Toivotaan että tästä tulee hieno kevät."

:: Kimin päiväkirja osa I [14.08.2006]
:: Kimin päiväkirja osa II [19.09.2006]
:: Kimin päiväkirja osa III [22.11.2006]
:: Kimin päiväkirja osa IV [12.01.2007]
:: Kimin päiväkirja osa V [14.02.2007]

. . . . .

Linkkejä:

::
jf.netin foorumin keskustelua Kimistä
:: Jatkoaika.comin pelaajakortti
:: Kimin viralliset fanisivut

tarina: Kim Hirschovits
toimitus: Susanne Lehtineva
Julkaistu: 16.03.2007 - 22:22:43 | Päivitetty: 16.03.2007 - 22:22:44
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 29 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0229s