Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Jäsenasiat - Tervetuloa sivuille
Tervetuloa uusituille sivuille.

Kuten jo tullessasi sisään jokerifanit.nettiin heti huomasit, niin lähestulkoon kaikki on muuttunut. Olemme tekemässä entistä parempia Jokeri-sivuja. Kaikkea tulevista uudistuksista ei ole vielä julkaistu, mutta kaikki aikanaan.

Parempaan ollaan menty niin sivujen ulkoasun kuin sivujen päivitystekniikankin kanssa. Ennen kun sivuja päivitti vain yksi ihminen niin nyt sivujen päivittäjiä voi olla kymmeniä. Tämä takaa että saamme sivuillemme uutisia, yhdistystiedotteita ja muita kirjoituksia todella tuoreeltaan, mikään ei jää meiltä huomaamatta ja sen me julkaisemme. No ehkä tuo oli vähän liioittelua, mutta kaikkemme tulemme tekemään että pysyisit ajan tasalla Jokereiden ja Jokerifanien tekemisistä.

Yksi monien uudistusten joukossa on myös jäsenrekisterin siirtäminen nettiin. Näin pystyt itse muuttamaan henkilötietojasi ja seuraamaan netin välityksellä esim. onko jäsenmaksusi tullut perille. Ihan vielä emme voi luvata että järjestelmä toimisi täydellisesti, mutta ihan lähiaikoina näin tulee tapahtumaan.

JF-Club ry:n jäsenenä saat taas lisäoikeuksia sivuille, sillä tässä uudessa järjestelmässä on mahdollista määritellä erilaisia käyttäjätasoja. Kun olet kirjautunut yhdistyksen jäsenenä sisään jokerifanit.net :iin niin sinulle aukeaa jatkossa enemmän mahdollisuuksia kuin ei jäsenille ja saat taatusti hyötyä jäsenyydellesi./n/gfx/articles/peltsi.jpg

Suurin kiitos uusien sivujen teossa kuuluu ehdottomasti Sampsalle, joka on tehnyt satoja tunteja töitä nyt julkaistujen sivujen eteen. Kiitän myös "tiimiä" joka on testannut ja suunnitellut nettisivustoa.

Me jatkamme sisällön tekemistä uusille sivuillemme ja toivomme että tulet jatkossakin vierailemaan hienon joukkueemme fanisivuilla.

Terveisin
Marko "Peltsi" Peltola
Julkaistu: 05.09.2003 - 00:38:42
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 25 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0138s