Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Pelaajat - Kimin päiväkirja 19.09.2006
Kim Hirschovitsin päiväkirjat osa II

Toinen osa Hirschovitsin päiväkirjasta, jossa Kim kertoo tunnelmistaan kauden avausotteluissa ja joukkueen nykytilanteesta.

"Ennen HIFK-peliä jännitti vähän pelata parhaita kavereita vastaan ja vielä entisessä kotihallissa, mutta sitten jäälle päästyään sen unohti kokonaan ja keskittyi vain itse peliin. Kaksi maalia tein ja hyvä niin, olihan niissä tuuria mukana, mutta mitä sillä nyt on väliä miten ne maalit tekee. Ensimmäisellä kerralla en edes huomannut kiekon menneen maaliin, ennen kuin jätkät tuli siihen tuulettamaan. Hyvät fiilikset kumminkin oli pelin jälkeen kun voitettiin, että hieno kokemus kaikin puolin."

Kim 2+0, Ilves - Jokerit 19.09.2006 [kuva: Marko Peltola]
Kim 2+0, Ilves - Jokerit 19.09.2006 [kuva: Marko Peltola]
. . . . .

"Ei oma menestys nyt sinänsä ole yllättänyt, olen tiennyt olevani hyvässä kunnossa ja sen takiahan mä olen täällä näin, että teen peleissä maaleja ja syöttöjä, se on mun rooli. Mutta vasta kaksi peliä pelattu, ei näistä nyt voi mitään sanoa vielä eikä mitään johtopäätöksiä vetää. Toivottavasti nämä pelit jatkuvat samalla tavalla, niin sitten voi olla tyytyväinen. Sillä lailla yritetään hommia tehdä, että siellä sarjan kärjessä myös keväällä oltaisiin."

. . . . .

"Ne jotka tekee paljon pisteitä ovat ne, jotka pääsevät lehtien kansiin eivätkä ne, jotka tekevät sitä näkymätöntä työtä, vaikka se on ihan yhtä tärkeää."

. . . . .

"Meillä on ollut tosi paljon hyviä asioita pelissä. Pelit on koko ajan parantuneet harkkapeleistä ja varsinkin tähän liigan alkuun peli on parantunut todella paljon. Tietenkin varmaan joka jengille on aika vaikeaa, kun on toi uusi linja tullut ja on paljon yli- ja alivoimaa, että ylivoima on meillä yksi mitä pitäisi parantaa ja sitten se, että pystyttäisiin 60 minuuttia pelaamaan tiivistä puolustuspeliä. Itsellä parannettavaa olisi että hyödyntäisin maalipaikat paremmin ja niitähän on tässä jo tullut aika paljon. Mutta kausi on pitkä ja pelejä on vielä paljon jäljellä, parannetaan joka päivä ja sen takiahan tässä joka päivä treenataankin, että peli paranis."

Ota Kimi keittoa, MJITAAAH?!
Ota Kimi keittoa, MJITAAAH?!
. . . . .

"Ihan ensimmäisessä pelissä oli tosi hyvä tuomarilinja, sama linja koko pelin mutta toisessa pelissä Kärppiä vastaan taas, kukaan ei tiennyt mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Uusi tuomarilinja on varmasti hyvä juttu tälle liigalle, jos se pysyy koko kauden samanlaisena ja tuomari tuomitsee pelin sisällä samalla tavalla koko ottelun ajan. Toivottavasti tuomarit ja pelaajat oppisivat tekemään yhteistyötä asian tiimoilta, niin silloin siitä varmasti tulisi hyvä. Omasta mielestäni ihan tervetullut muutos."

. . . . .

"En usko että tarvitsisimme uusia pelaajia, kunhan nuo loukkaantuneet eivät ole hirveän pitkään poissa, mitä nyt Lepistö on. Meillä on kumminkin hyviä jätkiä kokoonpanossa jotka pystyvät pelaamaan, joten uusille tuskin tarvetta on. Se ei kumminkaan ole minun asiani puuttua noihin, se on valmennus ja nuo muut jotka päättävät siitä. Aika näyttää ja katsotaan mitä tapahtuu."

. . . . .

"Todella hienoa on ollut pelata tuollaisessa ketjussa (Varis-Hirschovits-Rita), kaksi loistavaa pelaajaa vierellä ja Tuulola on sitten vielä siinä takana, yksi liigan parhaista pakeista ja upea pelaaja. Me ollaan kaikki vähän erityylisiä pelaajia, sen takia varmaan täydennämmekin hyvin toisiamme ja meillä on hyvät mahdollisuudet. Uskon, että tästä tulee hyvä kausi meille."

. . . . .

"Jokerifaneilta on tullut paljon positiivista palautetta ja kannustusta, se on ollut ihan mukava juttu. HIFK:n fanit taas, välillä tulee jotain kuittia esimerkiksi kadulla, mutta sehän kuuluu asiaan. Hyvä että herättää tunteita ja olen varmasti tehnyt jotain oikein, että jengi reagoi tuolla tavalla."

. . . . .

"Kaikenlaisia juttuja liikkuu, mutta turhaa niihin on keskittyä, ne on aika epäolennaisia asioita. Ei silti kannata uskoa kaikkea mitä kuulee, koska jutut muuttuu liikkuessaan todella paljon."

. . . . .

"Eroja Jokereiden ja HIFK:n oraganisaatioiden välillä multa on kysytty tosi monta kerta ja olen vastannut siihen joka kerta ja niin vastaan nytkin, että aika turhaa verrata noita, lähtökohdat ovat ihan erilaiset. Molemmissa on todella paljon hyviä asioita, omia juttuja, molemmat ovat hienoja ja vahvoja organisaatioita, en mä halua ruveta vertailemaan että kumpi on parempi ja missä. Molemmissa on kuitenkin hyviä asioita todella paljon."

:: Kimin päiväkirja osa I [14.08.2006]
:: Kimin päiväkirja osa III [22.11.2006]
:: Kimin päiväkirja osa IV [12.01.2007]
:: Kimin päiväkirja osa V [14.02.2007]

. . . . .

Linkkejä:

::
jf.netin foorumin keskustelua Kimistä
:: Jatkoaika.comin pelaajakortti
:: Kimin viralliset fanisivut

tarina: Kim Hirschovits
toimitus: Susanne Lehtineva
kuvat: Elina Kuivalainen
ja Marko Peltola
Julkaistu: 20.09.2006 - 02:08:48 | Päivitetty: 14.02.2007 - 23:51:45
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 24 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0116s