Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Pelaajat - Kimin päiväkirja 14.08.2006
Kim Hirschovitsin päiväkirjat osa I

Kim Hirschovits
Kim Hirschovits
Rakkaat Fanit! Tästä päivästä lähtien joka kuukausi alkaa JF.netissä ilmestyä "Kim Hirschovitsin Päiväkirja", jossa Kim itse kertoo kuulumisiaan kauden alusta kauden loppuun.

Jutun idea syntyi, kun mietimme, mitä uutta voisimme keksiä Fanilämärin uudistuessa. Itse keksin tämän päiväkirjaidean, johon mietimme kuumeisesti kenet siihen otamme. Mielessä kävi Rita ja Hallikainen, mutta päädyimme lopulta Hirsoon, Hirson ollessa uusi ja kuten kaikki varsin hyvin tiedätte, rakkaan paikallisvastustajamme entinen pelaaja. Jotkut tykkää, jotkut ei. Mutta Teillä halukkailla ja aidosti kiinnostuneilla on nyt oiva mahdollisuus päästä mukaan Hirson ensimmäiseen Jokerikauteen. Siispä olkaa hyvä ja syventykää Hirson päiväkirjan saloihin. :)

Maanantai 14.8.2006

Heinäkuussa Jatkoaika.comin keskustelupalstalla aiheutti keskustelua tämä kyseinen viesti:

Wilburg kirjoitti: "Luotettavasta lähteestä kuultua: Hirso kuulemma avautunut Helsingin yöelämässä lujaan ääneen Jokereista ja kuinka paskaa on mennä jaffalaan ison kaverikuoron säestäessä taustalla. Oli tainnut koko baari kuulla tuon. Että näillä eväillä kauteen."

"Kuulin itse asiassa kyseisestä viestistä eräältä kaveriltani. Aika mielenkiintoista, kun en tiedä missä baarissa kyseinen juttu on tapahtunut. En ole hirveen monessa baarissa käynyt sen jälkeen kun kaksoset syntyivät, enimmäkseen olen ollut vain kotona. Aika hyvällä korvalla on kyseinen ihminen ollut, joka tuon on kuullut. Että en tiedä sitten, vaikka olisin ollut kuinka jurrissa tahansa, niin miten tuollaista olisi voinut sanoa, koska eihän toi pidä paikkaansa. Näitä nyt on kirjoiteltu tuossa pitkin kevättä ja kesää hyvin paljon ja kun ne jotkut jutut lähtee liikkeelle, niin ne muuttuu aika paljon. Ei noita liian vakavasti kannata lukee tuollaisia juttuja, että kannattaa tulla suoraan kysymään multa jos on jotain kysyttävää, eikä laittaa tällaisia juttuja liikkeelle, kun tuo ei pidä missään merkityksessään paikkaansa."

. . . . .

Hjallis & Hirso kevään lehdistötilaisuudessa
Hjallis & Hirso kevään lehdistötilaisuudessa
"Muuten kesä on mennyt tosi hyvin. Kun kesätreenit alkoi, niin oli tosi kiva tulla, jätkät otti mut hyvin vastaan ja huomasin joukkueessa olevan hyviä jätkiä. Kaikilla on kova motivaatio päällä ja itsellänikin oli tosi kova motivaatio päästä treenaamaan, silloin kun tulin kesätreeneihin. Tosi hyvin meni koko kesä, että siinä oli yhteisiä juttuja muutakin kuin vain treenausta, että vähän vietettiin muutenkin aikaa yhdessä. Sitten siinä oli kesäloma välissä ja kun taas alkoi treenit, niin kaikki oli kyllä tosi hyvässä kunnossa. Ennen lomaa treenattiin kovaa kimpassa ja kaikki varmaan treenas hyvin sitten myös omatoimisella jaksolla. Et tosi kivasti on mennyt nytkin, tässä alkoi nyt nämä leirit, joissa myös on ollut tosi hauskaa ja joukkueessa tuntuu olevan tosi hyvä henki päällä."

. . . . .

"HIFK:n kesään ja treeneihin vertaaminen on vähän turhaa, sillä joka kesä on aina vähän erilainen ja samoin joka vuosi. Kaikki riippuu ihan siitä mitä pelaaja itse tarvitsee. Että aika samanlainen kesä tämäkin on ollut, mitä HIFK:ssa ollessani oli. Samalla tavalla olen treenannut, että ei eripaikoissa ole kuin jotain pieniä eroja. Paljon piristäviä juttuja on tullut, et kokonaisuudessaan tosi hyvä fiilis."

. . . . .

"Nyt oltiin viime viikolla neljä päivää Leppävirralla leirillä valmistautumassa Marskiin. Treenattiin aika kovaa, saunottiin ja oltiin yhdessä, et se oli ihan hauskaa. Sit oli Marski, eka peli tietenkin uusilla säännöillä. Suurimmaks osaks kaikille uus coutsi ja uudet taktiikat ja kaikki, niin se vie tietysti vähän aikaa tottua niihin. Ei se nyt hyvin mennyt, että molemmat pelit olis tietenkin pitänyt voittaa. Ekan pelin jälkeen missä nähtiin toi tuomarilinja, niin siitä olis pitänyt ottaa opiksi, kun tiedetään varsin hyvin sen olevan kaikille sama. Mut jatkossa on vaan oltava tarkkana niiden rikkeiden kanssa, Pelicansille hävittiin lähinnä juuri siksi, et oltiin jäähyllä koko ajan. Sieltä kun on vaikee voittaa pelejä, mutta ihan hyvä kokemus muuten. Tiedetään ainakin jatkossa missä mennään, et nyt tää Ruotsin reissu tulee olemaan vielä parempi, et siinä on yks peli enemmän ja ollaan saatu pari peliä alle ja tunnetaan vähän paremmin kaikki toisemme pelissä, miten kunkin toimii."

. . . . .

Kimi Fanilämärin tentissä
Kimi Fanilämärin tentissä
"Vaikee tässä nyt on ruveta sen suuremmin noita pelejä analysoimaan, et se mitä tapahtui tai paremminkin ei tapahtunut, niin toivottavasti muuttuu kun päästään pidemmälle näissä treenimatseissa. Et kuten jo aikaisemmin sanoin, meil on koko pukukoppi täynnä hyviä jätkiä ja hyvä meininki. En tiedä mistä se kuollut tunnelma sinne pukukoppiin tuli ennen sitä Pelicans matsia, mutta saa kyllä luvan jäädä viimeiseksi kerraksi." (- Olen pettynyt tapaan, jolla aloitimme pelin. Kopissa oli ennen ottelua kuollut tunnelma ja se kantautui jäälle asti. Emme olleet valmiita pelaamaan, Shedden ripitti joukkojaan. / Jatkoaika.com: "Marski Cup Pelicansille")

. . . . .

"Taas Fanien kannustus Marskissa oli tosi hyvää. Oli tosi kiva nähdä niinkin suuren joukon lähteneen kannustamaan meitä, fanit pitivät ääntä kokoajan ja se on tärkeää, että on fiilistä pelissä. Ja mitä siihen hajonneeseen fanibussiin tulee, niin meillä ei ollut ylimääräisiä paikkoja bussissa. ;) No ei vais, sehän anto pojille lisäaikaa pitää nestetasapainonsa kunnossa."

. . . . .

"Ja yhteenvedoksi loppuun, että antaa valmennuksen ja johdon juhlia, et mehän siellä pelataan eikä ne. Me valmistauduttiin sillä aikaa peliin, pelaajathan on ne jotka valmistautuu ja me ollaan kaikki aikuisia ihmisiä, et kunhan vaan homma toimii niin kaikki ok. :) "

:: Kimin päiväkirja osa II [19.09.2006]
:: Kimin päiväkirja osa III [22.11.2006]
:: Kimin päiväkirja osa IV [12.01.2007]
:: Kimin päiväkirja osa V [14.02.2007]

. . . . .

Linkkejä:

:: jf.netin foorumin keskustelua Kimistä
:: Jatkoaika.comin pelaajakortti
:: Kimin viralliset fanisivut

tarina: Kim Hirschovits
toimittaja & kuvat: Elina Kuivalainen & Susanne Lehtineva
Julkaistu: 14.08.2006 - 21:59:46 | Päivitetty: 14.02.2007 - 23:52:59
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 25 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.5134s