Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Pelaajat - Jokerifanit.net tenttasi uusia puolustajia
Uusi ja vanha pakki

Mikko Kuparinen ja Marko Tuulola jokerifanit.netin tentattavana.

Marko Tuulola 04.08.2006
Marko Tuulola 04.08.2006
Miltä on treenaaminen maistunut näin kesällä ja miten treenit on omasta mielestänne menneet noin yleensä teidän itsenne ja joukkueen kannalta?

Kuparinen: No ihan hauskaa on ollut kyllä, että kovaa on menty, mutta taas pitkän tauon jälkeen on ollut ihan mukavaa.

Tuulola: No mulla ainakin henkilökohtaisesti on se, että jos treeni ei maistu kesällä niin sitten on aika lyödä hanskat naulaan. Ja mun mielestä joukkue on treenannut hyvin sen ajan, mitä olen joukkueen mukana ollut.

Miten treenaaminen on eronnut aikaisemmista treeneistänne, Kuparisella Ruotsissa olleista ja Tuulolalla Sveitsissä olleista treeneistä?

Kuparinen: Ehkä nyt kun on pohjoisamerikkalainen valmentaja, niin on vähän semmoista suoraviivaisempaa ollut toi treenaaminen nyt ainakin nämä ensimmäiset kaksi viikkoa mitä ollaan oltu jäällä. Mutta pääpiirteittäin, niin kyllä me ihan kovaa siellä Ruotsissakin treenattiin, että ei siinä nyt mitään suurempia eroja ole ollut.

Tuulola: No mä treenasin yksin sen kaks vuotta, minkä olin Sveitsissä. Et mä kävin pelaamassa sählyä jätkien kanssa ja sitten punttitreenit ja juoksutreenit tein yksin.

Simo Pulkki
04.08.2006 - 23:46
Muutamissa treeneissä mukana ollut "Sixpack" ehti myös vastata Pulkkisen muutamaan tiukkaan kysymykseen.
»» Lue lisää
Tuulola, pelasit Jokereissa viimeksi kaudella 1997-1998. Miten meno on niistä ajoista mielestäsi muuttunut?

Ei se nyt ihan hirveästi ole muuttunut, et nykyään ehkä vähän aggressiivisemmaksi on muuttunut toi pelitapa. Mutta ei siinä mitään sen ihmeempää, et samaa peliähän tää on loppujen lopuks, et kiekkoa yritetään vaan pistää enemmän maaliin kun vastustaja.

Tuulola, sinulla on nyt ikää 35-vuotta. Vieläkö liike on entisensä, vai tunnetko jo kangistumisen ja hidastumisen merkkejä kropassasi?

Mun pelihän ei oo koskaan perustunut liikkeeseen, et en mä usko et se liike niin kauheasti ainakaan ois huonontunut siitä, mitä se on viime vuosina ollut.

Mikko Kuparinen 04.08.2006
Mikko Kuparinen 04.08.2006
Kuparinen, oliko Doug Sheddenillä valmentajana mitään vaikutusta päätökseesi siirtyä Jokereihin?

Ei ollut, valmentaja julkaistiin vasta oman sopimukseni jälkeen. Tuolloin en vielä tiennyt kuka valmentaja tulisi olemaan. Jokerithan on Suomen paras organisaatio ja jos on mahdollisuus pelata täällä, niin ei sitä tilaisuutta voi jättää käyttämättäkään.

Mitä mieltä olette Doug Sheddenistä valmentajana? Ja mitä olette häneltä tähän mennessä kesän aikana oppineet?

Kuparinen: Doug on viimeisen päälle ammattimies ja on mun mielestä ollut ihan älyttömän hyviä treenejä, mitä hän on nyt tässä kahden viikon aikana meille ehtinyt vetää. On menty kovaa ja joka jätkä on varmasti saanut pistää kaikkensa peliin.

Tuulola: No me ei olla hirveesti ehditty olla tossa yhtä aikaa, et tää on nyt kolmas viikko kun ollaan tekemisissä, niin vaativa ja tiukka kaveri se tuntuu olevan. Kyllä se varmasti osaa joukkueelle kertoo, mitä se haluaa meidän tekevän, et eiköhän tosta hyvä tule. En mä tiedä olenko vielä oppinut mitään, mut eiköhän se valmentaja pikkuhiljaa opeta meille ton pelisysteemin, sen miten se haluaa meidän pelaavan, et sitä kauttahan se oppikin siinä sitten tulee. Henkilökohtaisella tasolla taas toivon ainakin jotain pientä oppivani, sekin tois jo paljon lisää.

Mitä mieltä olette olleet puolustajapareistanne tähän mennessä, Kuparinen Kankaanperästä ja Tuulola Lepistöstä?

Kuparinen: No pelityyliltään Kankaanperä on aika suoraviivainen ja fyysinen puolustaja, että mukava on ollut treenata hänen kanssaan.

Tuulola: No mä en tiedä, et me ollaan tossa nyt pari viikkoa pelattu yhdessä, et Samihan tykkää liikkua ja tehdä ja mennä, niin kyllä se mulle sopii, et antaa nuoren miehen mennä ja heilua, niin mä katon vähän taaempaa. Ja ihmisenä niin ihan ainakin, mitä sen kans on tekemisissä ollu, niin eläväinen ja hyvä jätkä.

Mitä lupaatte tehdä ensimmäisessä harkkamatsissa Marski Cupissa Mikkelissä perjantaina 11.8. Jukureita vastaan?

Kuparinen: No mä voin tehdä vaikka maalin.

Tuulola: Mitä mä lupaan? Et mä olen jäällä silloin kun peli alkaa.

Teksti ja kuvat: Elina Kuivalainen
Julkaistu: 04.08.2006 - 23:52:16 | Päivitetty: 05.08.2006 - 00:13:23
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 31 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0162s