Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Foorumit - Keskustelun säännöt
/n/gfx/articles/saannot.jpg

jokerifanit.netin keskustelualueet on suunnattu erityisesti Jokerifaneille - tietenkin keskustelu on avointa myös muillekin, muista kuitenkin että me kannatamme Jokereita.

Keskustelussa olevat viestit eivät ole välttämättä jokerifanit.netin ylläpidon mielipiteitä, eivätkä edusta välttämättä jokerifanit.netin linjaa, vaikka olisivatkin jonkun ylläpitäjän kirjoittamia.

jokerifanit.net ei ota mitään vastuuta viesteissä olevien tietojen oikeellisuudesta tai paikkaansa pitävyydestä. Viestin kirjoittaja on vastuussa kirjoittamansa viestin sisällöstä. Tarvittaessa viestin kirjoittaja pyritään selvittämään.

Vaikka tämän jokerifanit.netin sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä.

Asiat riitelevät - eivät ihmiset. Henkilökohtaisuuksiin meneminen on kielletty, kuten myös nimitteleminen, solvaaminen, tai ihmisten tai ihmisryhmien haukkuminen.

jokerifanit.netin ylläpidolla on oikeus poistaa sopimattomat viestit. Viime kädessä ylläpito päättää sen, mikä on sopimatonta ja mikä ei. Lisäksi pyrimme opastamaan uusia kirjoittajia "oikeille tavoille"

Keskustelu on jaettu useisiin aihealueisiin, ja toivottavaa on, että keskustelu pysyy aihepiirin sisällä. Jos mielestäsi jokin olennainen aihealue puuttuu, voit ottaa yhteyttä ylläpitoon ja pyytää sellaisen lisäämään.

Hyvän keskustelun edistämiseksi olemme määritelleet keskustelulle seuraavat säännöt, joita tullaan täydentämään tarvittaessa.

Keskustelun säännöt

1) Älä kirjoita mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja tai henkilöitä

2) Älä aloita keskustelua, josta on jo olemassa ketju. Kannattaa tarkistaa jo olemassa olevat ketjut ennen kirjoittamista

3) Älä kirjoita viestiketjuun sellaista viestiä, joka ei kuulu otsikon aiheeseen

4) Pyri aloittamaan ketjut niin, että lukija saa ketjun otsikosta kuvan keskusteltavasta aiheesta

5) Keskustelussa toivotaan käytettävän mahdollisimman hyvää ja selkeää kieltä (eli isot alkukirjaimet/pisteet/pilkut pitäisi löytyä). Suuraakkosin "HUUTAMINEN" on kielletty, samoin kuin turhien välimerkkien yletön kirjoittaminen (esimerkiksi pitkät huutomerkkilitaniat)

6) Pyri välttämään liiallista puhekieltä

7) Vältä turhaa kiroilua

8) Kirjoita siis vain perusteltuja ja vähintään parin lauseen pituisia viestejä (tämä ei koske ottelunseuranta-ketjuja). Reaaliaikaista keskustelua varten on irc-kanava "#jokerit" sekä JokeriFaniChat

9) Mainostaminen on kielletty ilman jokerifanit.netin lupaa

Ilmoita lukitsemisen / poistamisen tarpeessa olevista keskusteluista moderaattoreille pikaviestillä. Älä kirjoita niitä keskustelualueelle

Sääntöjen tai ohjeiden rikkomisesta ja/tai piittaamattomuudesta seuraamuksena saattaa olla:

1. Huomautus

2. Varoitus

3. Nimimerkin käyttöoikeuden poisto

/n/gfx/articles/viiva2.jpg

jokerifanit.netin ylläpito pidättää oikeuden säännönmuutoksiin.
Julkaistu: 30.03.2004 - 23:27:58
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 26 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0199s