Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Keskustelu

Sivut: (1) « [1] »  

Aihe: Kolumni: Hey, Stoopid! (Luettu: 11365 kertaa)

OlviTenu

Suosikkijoukkue: Jokerit


Jääkiekko on kuin Tenojoen kalastusta.
Kolumni: Hey, Stoopid!
01.10.2012 - 07:54:54

http://www.jokerifanit.net/n/?...amp;a=show&t=473

Uusin kolumni löytyy täältä, keskustelu aiheesta tässä langassa.

Tää kausi on hävitty.
 

Vahamestari

Suosikkijoukkue: Jokerit
RE: Kolumni: Hey, Stoopid!
01.10.2012 - 20:51:30

OlviTenu kirjoitti:
http://www.jokerifanit.net/n/?m=news&a=show&t=473

Uusin kolumni löytyy täältä, keskustelu aiheesta tässä langassa.Hyvää ja aiheellista pohdintaa! Tää spedeily täytyis saada loppumaan. Toivottavasti nää viimeaikaset mediassa jauhannat ja Ossin mielipiteet herättäis ees vähän näitä vitun valopäitä.

Kalat ei ui kekäläisen verkkoon.
 

Oijoij...

Suosikkijoukkue: Jokerit
RE: Kolumni: Hey, Stoopid!
02.10.2012 - 14:39:03

Erittäin hyvä kolumni ja pelkkää asiaa. Kolikon heittelijät pilaavat koko eteläpäädyn maineen. Keskenkasvuisten idiotismia. Yksi heittää kolikon niin seuraavan päivän lehdistä saa lukea, että kaikki Jokerifanit on ääliöitä. Nyt tietenkin muutaman teinin mielessä käy "mitä väliä mitä muut ajattelee" ajatus. Niin, yhtä itsekäs ajatus kuin kolikon heitto tekona.

Oijoij...
 

Mr.Jokeri

Suosikkijoukkue: Jokerit
RE: Kolumni: Hey, Stoopid!
27.11.2012 - 22:45:21

Itseäni ainakin hävettää kuulla siitä lehdissä ja muissa muutenkin että kolikoita heitellään jäälle. Sitten kun vaikka Karlson tai kuka tahansa muukin pelaaja tulee ja kaatuu ja lyö päänsä laitaan niin jälki todellakin on pahaa. Itse vasta 12v mutta pitäisi kaikkien tajuta että ihan älytöntä tuo. Siinä samassa kun 50senttinen lentää jäälle niin leimataan kaikki Jokerikannattajat täysin idiooteiksi jotka ei piittaa säännöistä. Ja vielä sitten kun joku loukkaa ja tekijää ei saa kiinni niin kuka on VASTUUSSA tuosta? 13 vuotias poika jota alkoi ärsyttämään tuomaritoiminta. Koittakaa tajuta lopettaa tuo ennen kuin käy huonosti ja jos sitä rahaa on pakko heitellä niin heittäkää ne onnenlähteeseen mutta jos on pakko heittää niitä lätkkämatsissa niin älkää tuoko sitä rahaa matseihin! Lopettakaa ennen kuin oikeasti sattuu! Ja jos oikein pahasti käy niin voi halvaantua jos lyö päänsä tarpeeksi kovaa jäähän! >:(

Vain Yksi Jengi Stadista! JOKERIT!!!
 

Epi254

Suosikkijoukkue: Jokerit


JFC Helsinki, Iron Maiden, AIK
RE: Kolumni: Hey, Stoopid!
27.11.2012 - 23:31:07

Mr.Jokeri kirjoitti:
Itseäni ainakin hävettää kuulla siitä lehdissä ja muissa muutenkin että kolikoita heitellään jäälle. Sitten kun vaikka Karlson tai kuka tahansa muukin pelaaja tulee ja kaatuu ja lyö päänsä laitaan niin jälki todellakin on pahaa. Itse vasta 12v mutta pitäisi kaikkien tajuta että ihan älytöntä tuo. Siinä samassa kun 50senttinen lentää jäälle niin leimataan kaikki Jokerikannattajat täysin idiooteiksi jotka ei piittaa säännöistä. Ja vielä sitten kun joku loukkaa ja tekijää ei saa kiinni niin kuka on VASTUUSSA tuosta? 13 vuotias poika jota alkoi ärsyttämään tuomaritoiminta. Koittakaa tajuta lopettaa tuo ennen kuin käy huonosti ja jos sitä rahaa on pakko heitellä niin heittäkää ne onnenlähteeseen mutta jos on pakko heittää niitä lätkkämatsissa niin älkää tuoko sitä rahaa matseihin! Lopettakaa ennen kuin oikeasti sattuu! Ja jos oikein pahasti käy niin voi halvaantua jos lyö päänsä tarpeeksi kovaa jäähän! >:(Eipä ole kolikoita tainnut vähään aikaan lentää jäälle, joten vähän myöhässä tulee. Ihan hyvä, että tuo touhu loppui. Itse ymmärrän kyllä erittäin hyvin tavaran heittelyn jäälle sellaisessa tilanteessa missä kuumassa ottelussa dumarit viheltää aivan vihkoon mutta se, että senttejä lentää kentälle jokaisen Jokereita vastaan vihelletyn tuomion jälkeen on aivan turhaa.

« Viimeisin muokkaus: 27.11.2012 - 23:31:30 Läh: Epi254 »

 

Sivut: (1) « [1] »  

 
Seuraa aihetta
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 27 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0276s