Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
Keskustelu

Sivut: (10) « [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »  

Aihe: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään? (Luettu: 48627 kertaa)

kariRunk

Suosikkijoukkue: Jokerit


AIK
Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
09.08.2009 - 06:49:20

Eteläpääty - missä mennään?

Viime vuosina EP on elänyt murroksessa, on ultria, on kasuaaleja, on huleja, on hassuhattuja, scarfereita, tavallisia kannattajia replica-shirteissä, tyttöjä, poikia, miehiä, naisia, ja kaikkea siltä väliltä. Ennen kaikki mahtuivat samaan katsomoon, samoihin dösiin,samaan baariin, samaan pöytään...
Mitä vittua tapahtui? Katsomo oli suomen suurin ja yhtenäisin, joskin myös varmaan kusipäisin, mutta silti, paras katsomo tässä maassa.

Jostain syystä pari vuotta sitten eri kaveriporukoissa ja kuppikunnissa alettiin tuijottamaan omaan napaan ja pitämään omaa tapaa toimia niin erinomaisena, että muiden olisi seurattava perässä tai hävittävä. Miksi vitussa? Miksi samat ihmiset, jotka ovat vuodesta toiseen istuneet tai seisseet samoissa katsomoissa, matkustaneet samoilla dösillä, käyneet samoisa baareissa, isuneet samoissa pöydissä, jne eivät enää mahdu edes saatana samaan katsomoon?
Syytön heittäköön ensimmäisen kiven, mä en sitä ainakaan voi heittää.

Liian moni meistä tuijotti omaan napaan ja unohti tärkeimmän, Jokereiden kannattamisen. Rakennettiin naurettavia rajoja eri tapojen, ikäluokkin, pukeutumistyylien, jne. välille. Miks vitussa? Me ollaan kaikki Jokerikannattajia, jokainen omalla tyylillään ja aktiivisuustasollaan. Jokaista sitlti tarvitaan. Näillä sisäisillä kärhämillä ollaan pahimassa tapauksessa hukattu mahtava kasvupotentiaali, pari sukupolvea uusia Jokerikannattajia ja paljon energiaa turhan takia.

Tämän takia mä heitänkin avoimen haasteen KAIKILLE!
Kausi alkaa kotona julleja vastaan, osa on ostanut kausarinsa 103:een, osa paikattomaan, osa sinne, osa tänne ja osa tulee irtolipuilla ja jotkut miettii himaan jäämistä...
Miehitetään eteläpääty kauden avauksesta alkaen tytöilä, pojilla, miehillä ja naisilla, pukeutumistyyliin, ikään ja ja kaikkeen muuhunkin katsomatta ja tehdään sitä, mikä on meille kaikille tärkeintä. Kannustetaan Jokereita jokainen omalla tavallamme, mutta yhdessä. Tehdään tästä kaudesta uusi alku eteläpäädylle, joka on tällä hetkellä levällään kuin ne kuuluisat jokisen eväät.

Toivon ja odotan kommetteja, mielipiteitä ja ennen kaikkea tekoja niin UJ:n, kasuaalien, hassuhattujen, tavallisten kannattajien, OC:n, etäkannattajien, maalaisserkkujen, poikien, tyttöjen, miesten ja naisten suunnalta. Rohkeasti vaan.

For God, Ulster and Jokerit!
 

OlviTenu

Suosikkijoukkue: Jokerit


Jääkiekko on kuin Tenojoen kalastusta.
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
09.08.2009 - 23:16:43

Tämä on sinänsä täyttä asiaa.

Toinen juttu mikä meikäläistä henkilökohtaisesti on painanut, on tietty tämä uskomaton spedeily julkisuudessa. Lehdet toki kirjoittavat asioista aina omalla tavallaan, ja suurennellen. Eiväthän jutut muuten myy. Mutta asioissa on totta aina toinen puoli.

Nyt tulee kommenttiryöppy siitä, että "mitä v*tun välii, kaikki vihaa meitä muutenki" tai "mitä välii mitä muut v*ttu aattelee!!111".

Niinpä niin. Minulle se kuitenkaan ei satu olemaan ihan yksi ja sama että miten tanhuvilla käyttäytyy. Hauskaa saa aina pitää mutta sitten kun homma menee yli, niin se ei ole enää kivaa. Viime kaudellakiin muutamaan otteeseen tämä piti taas nähdä.

En pidä itseäni täydellisenä fanina (mikä on täydellinen fani?) mutta fanina kuitenkin. En ole hylännyt joukkuetta vaikeinakaan aikoina, ja kun kerran aloitin kannattamaan, en ole sitä sen koommin vaihtanut. Miksi vaihtaisin.

Kun liikkuu kehäkolmosen ulkopuolella jokeripaita päällä, niin se on kuitenkin vähän eri asia kuin Itäkeskuksessa syljeskellä narripipo päässä. Täällä saa joka kerta varautua kuuntelemaan raskasta vittuilua, ja vähintään 50% kerroista saa halutessaan tapella. Muiden joukkueiden kannattajia ei näin kohdella, mutta niin....joku sanoo että tämmöstä tää on ollu aina....esim. viime kauden Jyväskylän savuheitespedeilyllä ei varmasti ole mitään vaikutusta paikallisten asenteisiin... :)

No, avauduin tästä kerran viime kaudella, sain vittuiluja siitä että "mitä välii, kukaan ei kuollu" ja "ei välii ne vihaa meitä kumminki". Niinpä niin.

Olkoon, landepaukun ei kannata huudella kun "ei tiedä mistään mitään", mutta sanonpa nyt kumminkin mitä mieltä asioista olen. En koskaan ole kulkenut valtavirran mukana, ja pidän pääni tässäkin asiassa. Huutaminen ja kannattaminen on hienoo, soihduttelu on hienoo oikeissa paikoissa, kaikki on hienoo oikeissa paikoissa. Mut ei helvetti sisällä hallissa.

Summasummaarum: itse ydinasia, Jokereiden kannattaminen säilyy, eikä häviä minnekään. Olen yhä hyvää pataa kaikkien kanssa, ei väliä onko päällä sininen vai musta paita. Ei väliä minkä värinen se huivi nyt sattuu olemaan.

« Viimeisin muokkaus: 09.08.2009 - 23:16:57 Läh: OlviTenu »

Tää kausi on hävitty.
 

leiz
Pohjoisen Jokerit

Suosikkijoukkue: Jokerit
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
10.08.2009 - 02:59:13

Asiallista tekstiä molemmilta kirjoittajilta.

Viime viikolla aloin jostain syystä katseleen noita kennelin tekemiä videoita menneiltä kausilta. Katastrofi kaudelta mm. Turun reissu, 06-07 kaudelta Turun reissu, synttärimatsi Lukkoa vastaan, play off matka Hämeenlinnaan kuten myös saman kauden Oulun ensimmäinen finaali johon oli myös saapunut Helsingistä kohtuullinen määrä jengiä ( 40 v matsissa, Hämeenlinnassa sekä Oulussa olin myös itse mukana ) Näitä kaikkia reissuja yhdisti se että liikkeellä oli aina yhtenäinen Jokeriporukka jota yhdisti nimenomaan Jokerit.

Voin rehellisesti sanoa että en tulisi tutustumaan, enkä välttämättä haluaisikaan tutustua 90 % Eteläpäädyn jengistä koko elämäni aikana ellei meitä yhdistäisi se yksi yhteinen asia, Jokerit.
Fakta on kuitenkin se ettei esim. Turkuun tulla enää ikinä saamaan 600 fania liikkeelle jos tässä aletaan jakamaan jengiä iän, sukupuolen, pukeutumistyylin, ammatin, poliittisen suuntautumisen tms. mukaan.

Tässä muutaman viimekauden aikana on Eteläpäädyssä ollut useita eri porukoita kuten UJ, BG sekä YB jotka ovat vieneet katsomokulttuuria nimenomaan siihen suuntaan jota itsekin toivoisin näkeväni myös jatkossa Eteläpäädyssä. ”Agresiivista kannattamista” jossa mennään Suomen lakien rajoilla kuitenkin siellä laillisella puolella. Näistä menneistä soihtu hässäköistä nyt on ihan turhaa tässä jauhaa, mutta itse toivoisin näkeväni soihtuja jatkossakin nimenomaan isommilla marsseilla ja vierasreissuilla. Hallissa soihduttelut on vaan aina omiin muroihin kusemista, joka jakaa aina entistä enemmän Eteläpäädyn porukkaa. Kuitenkin Eteläpäätyyn ja vierasmatkoille pitää mahtua myös se vähemmän agressiivinen porukka jolta kuitenkin löytyy se Jokerisydän.

OlviTenu kirjoitti:

En pidä itseäni täydellisenä fanina (mikä on täydellinen fani?) mutta fanina kuitenkin. En ole hylännyt joukkuetta vaikeinakaan aikoina, ja kun kerran aloitin kannattamaan, en ole sitä sen koommin vaihtanut. Miksi vaihtaisin.Rokin Tj kertoi viimeviikolla Rokin tavoitteeksi nousta liigaan 7 vuoden sisällä. Mun työkaveri sitten kysyi et mitä jos Roki nyt tulis nouseen liigaan, kannattaisitko Jokereita vai Rokia? "Kun kerran aloitin kannattamaan, en ole sitä sen koommin vaihtanut. Miksi vaihtaisin."

 

Jack Daniel's

Suosikkijoukkue: Jokerit


IF Gnistan, Man United, RCD Mallorca
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
15.08.2009 - 10:50:12

Hyviä tekstejä yllä. Noihin ei paljon lisättävää ole.

Kun kyseessä on ensi kauden Eteläpäätyä yleisesti käsittelevä topic, niin en malta olla esittämättä pyyntöä tulevan kauden capoille:

Reagoidaan pelin tapahtumiin! Toimivat chantit ovat mielestäni erittäin ok, mutta ei ole itsetarkoitus, että ne kestävät 20min putkeen tai viittä minuuttia putkeen, jos kentällä pelataan kiihkeää ottelua. Normaalissa 5-5 pelaamisessa pidempi chantti toimii hyvin, mutta kuten jo sanottua: Toivoisin tulevaisuudessa enemmän itse pelin tapahtumien reagointia katsomolta. Muutamia esimerkkejä:

- Jokerien tehdessä maalin voidaan lopettaa chantti ja juhlia maalia kunnon otteella ja aloittaa seuraava chantti vasta, kun peli jatkuu. EI siis näin: http://www.youtube.com/watch?v...&feature=related (0:30->)
- Jokerien pyörittäessä ylivoimaa tulisi mielestäni taputtaa rytmikkäästi, kuten ollaan tehty läpi vuosikymmenien. Se antaa varmasti paremmin lisäpotkua pakkopeliin, kuin monotonisena jatkuva chantti katsomossa.
- Vastustajan ylivoimaan taas tulisi mielestäni reagoida rajulla vihellyskonsertilla, varsinkin jos jäähy on tullut väärin perustein.

Toki silloin tällöin näin toimitaan Eteläpäädyssäkin, mutta usein tällaiset pelin tapahtumiin reagoinnit hukkuvat chanttien alle.

Kauden alkuun on alle kuukausi ja pikku hiljaa alkaa taas mieli halajamaan areenalle. Toivottavasti sisäiset ristiriidat jätetään jatkossa taka-alalle ja keskitytään siihen mikä on olennaista: Jokerien kannustamiseen.

"Jättäkää vittu nyt nää arvailut vittuun täältä!" -Nimim. Joktastic
 

Friiku

Suosikkijoukkue: Jokerit


Jeremy Dehner
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
15.08.2009 - 12:42:33

Noh avaudutaanpa nyt vihdoinkin tänne. Ikijokerilta ja Tenulta tuli aikalailla jo niitä ajatuksia mitä omassa päässä liikkuu, mutta avautudaanpa nyt noista flagoista.

Itseäni ei haittaa ollenkaan, mikäli runkosarjan höntsäpeleissä lippuja heilutellaan pelin aikana, mutta viime kauden playoffeissa meinasi itseltä oikeasti hermot mennä, kun Kärpät otteluiden ratkaisuhetkillä ja muistaakseni jatkoerissäkin noita flagoja edessä heiluteltiin. Itse ainakin haluaisin kunnolla seurata ratkaisuhetkillä peliä, mutta jos tästä sanoo jotain, niin todennäköisesti tulisi vastaukseksi "mene tohon toiseen katsomoon jos haluut nähdä pelii" ja sormella osoitettaisiin 103:seen. Sanon kuitenkin tähän sen, että flagat voivat nostaa kiimaa reilustikkin ylöspäin, mutta jotain järkeä siihen touhuun välillä toivon.

Jos halutaan saada takaisin yhtenäinen ryhmä, niin se vaatii jokaiselta uhrauksia. OC:ien pitäisi osalistua nykyistä enemmän chantteihin ja paikattoman katsomon pitäisi mielestäni reagoida peliin enemmän.

Tulipa nyt kerrottua hieman omia mielipiteitä ja toivottavasti näissä nyt oli jotain järkeä.

 

Herrgårds Bajare

Suosikkijoukkue: Jokerit


LFC, Bajen & Lazio
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
15.08.2009 - 13:40:03

Hieno avaus Kari Runkulta. Sekä aika tyhjentäviä viestejä kaikki.

Tuo ylivoima taputus, se olisi ihan jees jos sitä ei vedettäisi liian nopeasti. Nythän se on mennyt niin että omalta alueelta lähdettäessä hyökkäämään aloitetaan taputtamaan, kun kiekko on saatu alueelle, niin jo on taputus kuollut kun suurin osa taputtaa liian nopeesti. Tämäkin tosin kapon korjattavissa ja kauan uumoiltu rumpu toisi ryhtiä tähänkin. Tämän takia ollaan ruvettu ennemmin vetämään jotain chanttiä, kun tuntuu että kaikessa on se sitten laulut tai taputus on niin saatanan moinen kiire.

Samaa mieltä AV:sta että vihellystä peliin aina, ihan sama mistä jäähy tullut. Tuosta Ikarin maali esimerkistä mun mielestä molemmat ihan jees, tapaus kohtaisesti. Tuossa kapo päätti jatkaa samaa chanttiä ja ei se mun mielestä mitenkään huono ratkaisu ollut. Välillä näin!

Kapon rooli meidän päädyssä on muutenkin aivan helvetin iso, se on huomattu kuolleena tunnelmana useasti.

Friikiltä ihan hyviä pointeja lipuista, ei pelien ratkaisu hetkillä!

Laitetaan EP täyteen kauden avauksessa!

Boys Curva Sud!
 

kariRunk

Suosikkijoukkue: Jokerit


AIK
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
16.08.2009 - 07:11:20

Ikijokeri kirjoitti:


Kun kyseessä on ensi kauden Eteläpäätyä yleisesti käsittelevä topic, niin en malta olla esittämättä pyyntöä tulevan kauden capoille:

Reagoidaan pelin tapahtumiin! Toimivat chantit ovat mielestäni erittäin ok, mutta ei ole itsetarkoitus, että ne kestävät 20min putkeen tai viittä minuuttia putkeen, jos kentällä pelataan kiihkeää ottelua. Normaalissa 5-5 pelaamisessa pidempi chantti toimii hyvin, mutta kuten jo sanottua: Toivoisin tulevaisuudessa enemmän itse pelin tapahtumien reagointia katsomolta. Muutamia esimerkkejä:Tähän täytyy sen verran sanoa, että varsinkin viime kaudella vaikuttanut capo teki mun mielestä vitun kovaa jälkeä. Tottakai pelitapahtumiin pitää reagoida. Mutta joissain tapauksissa, kuten esimerkkivideolla repeämisen jälkeen laulu jatkuu hyvin ja niin sen pitääkin. Muistetaan kuitenkin, että intternet ei ohjaa capoa vaan capo ohjaa katsomoa. Ja capo ei ole myöskään mikään vitun jukeboxi tai toiveradio.

Ja yksi toivomus silti mullakin.
Ei vittu enää ikinä edes jurritoiveena sitä dale cavese -raiskausta!
Muutenkin noi lallattelut lauletaan niin päin vittua, että vanhan sydämeen sattuu.

KIINNITTÄKÄÄ NYT HYVÄT IHMISET EDES VÄHÄN HUOMIOTA SIIHEN, MITÄ LAULATTE JA MITEN, koska muuten moni biisi on pelkkää paskaa laa-laa-laa-mössöä.

« Viimeisin muokkaus: 16.08.2009 - 07:12:10 Läh: kariRunk »

For God, Ulster and Jokerit!
 

jakemanos

Suosikkijoukkue: Jokerit
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
02.09.2009 - 16:06:32

kariRunk kirjoitti:


joka biisi on pelkkää paskaa laa-laa-laa-mössöä.[/b]

 

jhuu

Suosikkijoukkue: Jokerit


tomek valtonen #11
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
05.09.2009 - 22:23:09

http://jokerifanit.net/n/?m=ga...&pid=0&type= <-- Tää takas?

Tomek Valtonen #11
 

wesse

Suosikkijoukkue: Jokerit


JFC Helsinki
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
05.09.2009 - 23:29:09

jhuu kirjoitti:
http://jokerifanit.net/n/?m=galleries&a=image&t=4863&id=1&pid=0&type= <-- Tää takas?Ei toiminut, ei tule toimimaan. Poikkeuksena ne harvat kiima matsit.

 

Espen

Suosikkijoukkue: Jokerit
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
06.09.2009 - 00:39:16

wesse kirjoitti:


Ei toiminut, ei tule toimimaan. Poikkeuksena ne harvat kiima matsit.samoilla linjoilla.. Aika kehitellä jotain uutta. Mitä, siihen en osaa sanoa.

The unthinking majority.. ..We don't need your democracy.. ..We don't need your hypocrisy..
 

marzu

Suosikkijoukkue: Jokerit
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
11.09.2009 - 23:30:13

Palasin eilen halliin parin vuoden hiljaiselon jälkeen. katsomoon 108 sain noin päähänpistosta lipun ja siltä paikalta ottelua seuranneena haluaisin kommentoida hieman noita kannatuslauluja ym. Vaikka joissain viesteissä tällä foorumilla on käynyt selväksi, ettei 90-luvun Jokerit *tap-tap-tap* kannatukseen olisi haluja palata, niin muualla kuin fanikatsomossa istuvalle tulee kannattaminen todella vaikeaksi. laulut on epäselvää mölinää tuohon 108 kohdalle jo, saati sitten pidemmälle. Niihin ei ole mitään toivoa päästä mukaan. Eli toisin sanoen minäkin pystyin muutamaan taistele jokerit kannatukseen ottamaan osaa, mutta muuten tuli istuttua maaleja lukuunottamatta hiljaa, enkä ollut yksin. saman huomasin myös edessä istuvilta, taputuksellisiin kannatuksiin yhdyttiin, muuten aika hiljasta oli. Joten minun mielestä noiden laulujen lisäksi myös se perinteinen kannatus olisi suotavaa, jotta se tunnelma kiirisi läpi hallin. Kyllä mulla ainakin on loistavia muistoja 90-luvun otteluista ja tunnelmasta...

Ei ole häpee olla nopee, mutta on vaikeaa olla vaatimaton, kun on paras
 

EoM

Suosikkijoukkue: Jokerit


:peukutus:
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
11.09.2009 - 23:44:27

marzu kirjoitti:
...Asia on käsitelty varmasti tuhansia ja tuhansia ja tuhansia kertoja läpi.

Olisihan se kivaa varmasti, 90-luku oli hienoa aikaa ja kannatuskin oli varmasti silloin erilaista. Uudet tuulet puhaltaa ja on nyt puhaltanut jo melko pitkään. Se, että laulu puuroutuu jo 108 katsomossa istuvien ihmisten korviin on myöskin jo huomattu ajat sitten ja asia korjaantuu rummulla kun joku håmå sen saa hoidettavakseen. Ongelma on siis lähes täysin chanttien rytmityksessä tällä hetkellä.

E: Sekavaa mutta mutta. Pointti: Kaikki tämä on käsitelty tuhansia kertoja siis jo tällä keskustelupalstalla läpi, kuten myös katsomossa.

« Viimeisin muokkaus: 11.09.2009 - 23:45:09 Läh: EoM »

...
 

marzu

Suosikkijoukkue: Jokerit
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
12.09.2009 - 00:35:22

ei vissiin riittävästi jos sitä rumpua ei vielä tuhansien keskustelujen jälkeen kukaan saa hankituksi ;)

Ei ole häpee olla nopee, mutta on vaikeaa olla vaatimaton, kun on paras
 

Kennel
Eteläpääty ry

Suosikkijoukkue: Jokerit
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
12.09.2009 - 00:42:03

Avainsana on oikean tasapainon löytäminen. Ei voida olettaa, että muut katsomot lähtisivät koskaan monimutkaisimpiin lauluihin mukaan, mutta toisaalta eivät ne osallistu aina, vaikka vedettäisiin pelkästään yksinkertaisimpia huutoja.

Aktiivisimmat fanit puolestaan tympääntyvät jos pysytään pelkässä monotonisessa perusläpsyttelyssä, vaikka niihin usein saadaankin kovin ääni. Päälle neljäkymmentä ottelua möykkäystä käy raskaaksi, jos aivoilleen ei saa kunnon stimulointia.

Koitetaan vihdoin tällä kaudella ihan oikeasti napata se rumpu koekäyttöön, jolloin ainakin tahdissa taputtaminen helpottuu sivukatsomoillekin.

 

marzu

Suosikkijoukkue: Jokerit
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
12.09.2009 - 01:40:49

EoM:

Ei nyt kannata sitä palkokasvia nenään vetää....

Mutta joskus vaan tällainen "vanha" fani palaa sinne vuoteen -92, vanhaan halliin, kun 10-vuotiaana tyttösenä oli pudotuspelejä seuraamassa, ja melu oli sellaista että tuntui, kuin hallin katto nousisi ilmaan muutaman metrin aina kun kannatushuudot alkoivat. Tätä tunnetta ei ole sen jälkeen tullut... Valitettavasti ja sitä odottaessa...

Ei ole häpee olla nopee, mutta on vaikeaa olla vaatimaton, kun on paras
 

Mabo
Eteläpääty ry / hallitus

Suosikkijoukkue: Jokerit


Jokerit vuodesta 90 noin suurinpiirtein tasan
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
12.09.2009 - 08:40:36

marzu kirjoitti:
Tätä tunnetta ei ole sen jälkeen tullut... Valitettavasti ja sitä odottaessa...Eikä sellaista ole ihan lähiaikoina tulossakaan. Silloin joukkue oli käytännössä koko historiansa polkenut suossa ja yhtäkkiä olikin nousemassa ja viemässä mestaruutta, lisäksi joukkueessa pelasi kaikkien rakastama Teemu Selänne joka oli nostettu joukkueen keulakuvaksi erittäin menestyksekkäästi. Katsomossa buumi näkyi valtaisasti ja ympäri hallia näki varsinkin maalien tullessa suuren lippumeren. Tällöin ei pahemmin tarvittu erillistä fanikatsomoa, vaan koko halli hoiti sitä virkaa. Kuten kaikkialla muuallakin, buumi kuitenkin jossain vaiheessa taittui vaikka menestystä tuli hyvin seuraavan viiden vuoden aikana. Hyvänä esimerkkinä voi tässä pitää omaa ala-astetta, jonka alussa arviolta 95% luokkalaisistani kannatti jokereita, viimeisinä vuosina meitä oli vain muutama ja kun näin jälkikäteen olen joskus heitä tavannut niin nyt olen ainoa.

Höpöttely lähti nyt vähän käsistä, mutta pointti oli se ettei sellaista ympäri areenaa toimivaa älytöntä rääyntää saada aikaiseksi, se pitää vain tunnustaa. Parhaiten volyymiltään toimii kolmiosainen Joo-kee-rit! Jossa sivut lähtevät taputuksin mukaan, mutta esimerkiksi normaali Jokerit -huuto, joka oli se ainut ja vallitseva silloin 90-luvun alkupuolella ja puolivälissä on nyt sivukatsomoissa ja jopa Eteläpäädyssä tajuttoman hiljainen.

Huutoja (Jokerit, Joo-kee-rit, taistele Jokerit, vain yksi jengi Stadista - Jokerit) kyllä tulee melko paljon, ehkä noin puolet suhteessa lauluihin, mutta niiden kesto on huomattavasti vähäisempi. Laulut kestävät usein pidempää ja niissä on Eteläpäädyn osalta paljon parempi meno. Yksinkertaistaminen ja pelkkiin huutoihin tai pelkkiin lauluihin panostaminen olisikin silkkaa typeryyttä.

Toimiakseen optimaalisesti, huudot tarvitsevat yleensä jonkun hyvän tilanteen tai torjunnan tai maalin ja jos niiden määrää suuresti lisättäisiin olisi arviolta puolet niistä erittäin vaisuja.

Mutta joo, toivottavasti pointti selkenee. Ajatukset juoksevat nyt liikaa turussa, eikä oikein jaksa keskittyä.

 

Dina

Suosikkijoukkue: Jokerit
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
07.10.2009 - 12:11:01

EoM kirjoitti:

Se, että laulu puuroutuu jo 108 katsomossa istuvien ihmisten korviin on myöskin jo huomattu ajat sitten ja asia korjaantuu rummulla kun joku håmå sen saa hoidettavakseen.Muistan vielä kaksi vuotta sitten, kun koko fanikatsomo huusi vastapäiseen fanikatsomoon "Työnnä rumpu hanuriisi..." :D Sääli, että mekin joudutaan siihen rumpuun nyt turvautumaan.

Mutta... katsomon yhtenäistämiseen ei enää kauniit sanat riitä. Teot lähtevät yksilön omasta halusta, mutta luulenpa ettei sekään ihan enää riitä. Nyt olisi vakavan keskustelun paikka.

Koko meidän perheellä on jo kaksi kautta jäänyt väliin fanitoiminnan taantumisen takia. Itse olen valmis auttamaan faniyhdistyksen uuteen nousuun jos jotain radikaalia tehdään. Mielelläni ehdotan myös ratkaisuja sitten kun niitä keksin.

Oldschool always wins.
 

wesse

Suosikkijoukkue: Jokerit


JFC Helsinki
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
07.10.2009 - 12:39:55

Dina kirjoitti:


Muistan vielä kaksi vuotta sitten, kun koko fanikatsomo huusi vastapäiseen fanikatsomoon "Työnnä rumpu hanuriisi..." :D Sääli, että mekin joudutaan siihen rumpuun nyt turvautumaan.Siinä on jonkin verran eroa, haluaako rummulla rytmittää lauluja vai hakata päättömästi saadakseen vitunmoisen metelin halliin.

 

Tande-

Suosikkijoukkue: Jokerit
RE: Jokerikannattajat ja eteläpääty 2009 - Missä mennään?
07.10.2009 - 16:37:44

Miksi tässä "Rumpu-kysymyksessä" ei ryhdytä sanoista tekoihin ja testata laulujen ja huutoje tahdittamista rummulla? Johan tästä on kolme...neljä-vuotta puhuttu.

« Viimeisin muokkaus: 07.10.2009 - 16:37:58 Läh: Tande- »

Taas Jokerijohto mokasi...
 

Sivut: (10) « [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »  

 
Seuraa aihetta
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 22 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0270s