Etelapaaty.fi
Etelapaaty.fi Etelapaaty.fi
Etusivu Etusivu
Palaute    FAQ   
West Corner
Eteläpäädyn virallinen jatkopaikka
FAQ
Miksi en pääse kirjautumaan sivustolle?
Mistä voin muuttaa käyttäjätunnustani?
Tunnuksen aktivoiminen ei onnistu tai en saanut aktivointiviestiä?
Miksi en saanut aktivointiviestiä sähköpostiini?
Miten liityn Pohjois-Suomen jokerifanien joukkoon?
»» Miksi en pääse kirjautumaan sivustolle?
Varmista, että olet kirjoittanut käyttäjätunnuksen ja salasanan varmasti oikein. Jos et siltikään pääse sisään, niin käytä salasanan muistuttajaa. Salasanan muistuttaja lähettää sekä käyttäjätunnuksesi, että luodun salasanan sähköpostiisi. Jos tämänkään jälkeen ei kirjautuminen onnistu, niin ota meihin yhteyttä, joko palautelomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen .
»» Mistä voin muuttaa käyttäjätunnustani?
Käyttäjät eivät voi itse muuttaa käyttäjätunnustaan tietoturva syistä. Halutessasi kuitenkin vaihtaa käyttäjätunnustasi, niin ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen ja kerro riittävät tiedot tunnuksesi tunnistamiseen sekä haluamasi uusi käyttäjätunnus.
»» Tunnuksen aktivoiminen ei onnistu tai en saanut aktivointiviestiä?
Tunnuksen aktivoiminen tapahtuu klikkaamalla url osoitetta, joka on aktivointiviestissä tai menemällä ko. osoitteeseen leikkaa/liitä -menetelmällä. Mentyäsi lähetettyyn osoitteeseen selain ilmoittaa aktivoimisen onnistuneen ja kehottaa Sinua kirjautumaan sisään tunnuksellasi ja salasanallasi, jotka valitsit rekisteröityessäsi. Mikäli aktivointiviesti ei saavu perille tai kirjoitit sähköpostiosoitteen väärin, niin yritä lähettää viestin uudelleen ja/tai vaihtaa sähköpostiosoitetta täältä. Huomaa, että aktivointi avain (eli sivun osoite jossa aktivointi suoritetaan) generoidaan joka lähetys kerralla uudelleen ja aktivointi onnistuu vain uusimalla url -osoitteella. Mikäli sähköpostiohjelmasi ei jostain syystä tee osoitteesta automaattista linkkiä, niin kopioi osoite selaimesi osoiteriville ja siirry sivulle sitä kautta. Tunnusta ja salasanaa tarvitaan vasta, kun aktivointi on suoritettu onnistuneesti tai kun yrität lähettää aktivointiviestiä uudelleen.
»» Miksi en saanut aktivointiviestiä sähköpostiini?
Syynä on todennäköisesti palvelimen tai palvelimien hetkellinen ruuhkautuminen. Sähköpostipalvelin saattaa olla hetkellisesti ruuhkautunut, jolloin viestin lähettäminen on epäonnistunut. Lue edellisestä kysymyksestä ohjeet, kuinka voit yrittää lähettää viestin uudelleen.
»» Miten liityn Pohjois-Suomen jokerifanien joukkoon?
Eteläpääty ry. Areenakuja 1 00240 Helsinki | Sähköposti: | Puh: 0440-999889 Takaisin - Ylös
© Eteläpääty ry. / | Sivustoa selaavat käyttäjät: 40 - Ennätys: 735 (17.07.2013, 20:51) Sivua ladattiin 0.0046s